Magazin 'Ayak' deyince çılgına döndü!

'Ayak' deyince çılgına döndü!

Paylaş
'Ayak' deyince çılgına döndü!

'Ayak' deyince çılgına döndü!

En son Bodrum Türkbükü sahillerinde, arkadaşlarıyla yürürken görüntülenen Türk Sanat Müziği'nin divası Bülent Ersoy, havlu ve bornoz satın almak için Denizli’ye geldi. Ersoy, ayağındaki şişlikle ilgili sorularına sinirlendiği gazetecileri fabrikadan çıkardı.

Haberin Devamı

Denizli Sarayköy yolundaki Ceştepe Tekstil Fabrikası’na gelen Bülent Ersoy, yerlere kadar uzanan mavi elbisesi, ilginç takıları ve saç bandıyla dikkati çekti. Ersoy'un yorgun ve bitkin olduğu gözlendi. Bodrum’da satın aldığı yumuşak bambu ipliğinden havlunun nerede yapıldığını merak edip Denizli’deki fabrikasına gelen Bülent Ersoy’un, ayağındaki şişlikten dolayı araçtan inmekte zorlandığı görüldü.

Merdivenlerden çıkarak fabrikanın showroomuna geçip koltuğa oturan Ersoy, basın mensuplarına gülümseyerek eko yüzünden sesinin kısıldığını söyledi. Ersoy, ayağındaki şişlikle ilgili soruya, “Ayağımdaki platinlerden dolayı bu kadar şişlik var. Şu soruya bak. İlk soruda yani bu mu sorulur? Dost başa düşman ayağa bakarmış. Siz de hemen benim ayağımı sordunuz” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Sinirlenen Ersoy, daha sonra “Bu kadar yeterli. Sağol evladım” diyerek basın mensuplarını showroom'dan çıkardı. Bülent Ersoy, çok sayıda havlu ve bornoz alıp fabrikadan ayrıldı.

Ramazan ÇETİN/DHA