Türkiye (Son Dakika) 'Ayakkabı çıkarma' kavgası: 1 ölü

'Ayakkabı çıkarma' kavgası: 1 ölü

Paylaş
'Ayakkabı çıkarma' kavgası: 1 ölü

Küçükçekmece'de bir binada ayakkabı çıkarma konusunda 2 aile arasında kavga çıktı

İddiaya göre 3 katlı binanın en üst katında oturan ev sahibi Bozkurt ailesi giriş katta oturan Kızıltan ailesini binanın kirlendiği gerekçesiyle ayakkabılarını apartmanın girişinde çıkarmaları konusunda uyardı.

Saat 17.30 sıralarında giriş katta kiracı olarak oturan 65 yaşındaki Efrahim Kızıltan ayakkabılarını yine içeride çıkardı. Bunun üzerine ev sahipleri Döndü Bozkurt ve gelini Sevda Bozkurt , Kızıltan ile tartışmaya başladı.

Tartışma arbedeye dönüşünce kalp rahatsızlığı olduğu öğrenilen Efrahim Kızıltan bina içerisinde fenalaştı. Kızıltan’ı eşi Nazmiye Kızıltan eve alarak sakileştirmeye çalıştı. Bu arada da, yere yığılan eşi için olay yerine 112 ambulans ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Kızıltan’ı tüm müdahalelere rağmen kurtaramadı.

"GELİN-KAYNANA EŞİME AYAKKABILARLA VURDU"


Olayı anlatan talihsiz adamın eşi Nazmiye Kızıltan, "Ev sahibimiz ayakkabıları dışarıda çıkarmamız için bina girişine paspas koymuştu. Binadaki ayakkabılar da bizim evin önünde duruyor. Kavga bu yüzden çıktı. Gelin ve kaynana eşime ayakkabılarla vurmaya başladı. Zaten eşimde kalp rahatsızlığı vardı. Tartışma yaşanınca eşim yere yığıldı" dedi.

KALP HASTASIYDI


Efrahim Kızıltan’ın kızı Çiğdem Gedik ise, "Babamın zaten kalbinden rahatsızlığı vardı. Tedavi görüyordu. Ayakkabıları dışarıda çıkarma tartışması yüzünden başlamış olay. Zaten daha önce de bu konu yüzünden bizimkilerle ev sahipleri tartışmışlardı" diye konuştu.

Polis, kavgaya karıştıkları öne sürülen ev sahibi Döndü Bozkurt ve gelini Sevda Bozkurt’u gözaltına aldı. Efrahim Kızıltan’ın cenazesi ise incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Süleyman KAYA- İSTANBUL,(DHA)

Haberin Devamı