Magazin 'Ayakkabımın içinden şampanya içtiler'

'Ayakkabımın içinden şampanya içtiler'

Paylaş
'Ayakkabımın içinden şampanya içtiler'

Şarkıcı Pınar Eliçe, Kanaltürk'teki '2. Sayfa'da eski futbolcu Alpay Özalan ile aşk dedikodularına cevap verirken çarpıcı bir iddiada bulundu

Eski eşe şok iddia!

Haberin Devamı

Pınar Eliçe “Bana atılan bu iftiranın ardından öyle biri çıktı ki hâlâ kendime gelemiyorum. Bunu bana 2 çocuğumun babası Çetin Çapan yaptı. ‘Alpay ile Pınar aşk yaşıyor’ haberlerini yaydı ve beni mahvetti. Çetin bana bunu yapmayacaktı. Yok olmam için çok uğraşıyor. Ama Pınar Eliçe her seferinde küllerinden yeniden doğuyor. Beni öldüremeyecek. Çocuklarımın babasını Allah’a havale ettim. Bana sahip çıkacağına dedikodumu yapıyor. Yazık!” dedi.

‘Muazzez Abacı’dan şiddet görmüştüm’

Pınar Eliçe “1995’te Maksim’de assolist olarak sahneye çıktınız. Bir iddiaya göre; gazino patronu merhum Fahrettin Aslan sizi sürekli dövermiş. Doğru mu?” sorusuna da şu cevabı verdi: “Fahrettin Bey bana el kaldırmadı. Beni hep şımarttı. Ama Muazzez Abacı’dan şiddet gördüm. Muazzez Hanım şarkıyı yanlış okudum diye viski bardağını bana fırlatmış, kafamı yarmıştı. Önünde kanlar içinde şarkı söylemiştim. Korkudan dizlerim titriyordu. Şarkı bitti. Acile kaldırdılar. Kafama 3 dikiş atıldı. Bülent Ersoy da seksi kostüm giymemi engellerdi. Yıllar içinde ayağımı kaydırmak isteyenler de oldu, ayakkabımdan içki içenler de... Türkmenistan’da konser verirken ön sırada oturan bir üst düzey görevli bana olan hayranlığından ayakkabımı istedi. Çıkartıp uzatınca içine şampanya koyup içti.

Haberin Devamı