Erdoğan Arıpınar Ayaklarınıza sağlık
HABERİ PAYLAŞ

Ayaklarınıza sağlık

A Milli Basketbol Takımımız milli duygularımızı 10 gündür en üst seviyeye çıkardı. Buna futbol takımımız da dün gece Belçika’yı yenerek çok büyük katkı yaptı. Bütün futbolcularımızın ayaklarına sağlık. Belçika görüntü olarak bizden daha iyi bir takımdı. Ne yalan söyleyeyim Şükrü Saracoğlu Stadı’nda puan kaybedeceğiz diye çok korkuyordum. 90 dakika süresince öldük öldük dirildik. Ama bilhassa Arda’ya, Hamit’e, Servet’e, Emre’ye, Gökhan Gönül’e Türk milletinin teşekkür etmesi lazım. Ortaya çok büyük mücadeleye koydular.

Haberin Devamı

O çimleri kazıya kazıya Belçika’yı yendiler. Kendi taraftarının önünde maça mağlup başlamak çok kötü bir şeydir. Ama sen iyi takımsan bunun altından kalkmasını bileceksin. Demek ki millilerimiz iyi yolda. Dilerim bunun devamı gelir. Ama Belçika’ya dün gece attığımız tokatla çok büyük avantaj yakaladık. Moralimiz düzeldi, öz güvenimiz arttı.

Teknik direktör Hiddink de rahat bir nefes aldı. Maç içerisinde çok hatalar yaptık. İlk hatayı da Servet yaptı ve gol yedik. Servet gibi hırsı en üst seviyede olan bir futbolcu rakibine o kafa vuruşunu yaptırmamalı. Yine Onur, bugün için Türkiye’nin en iyi kalecilerinden biri diyoruz. Yediğimiz ikinci golde öyle bir hata yaptı ki, acemi kaleciler bile o topa yükseldi mi, yumrukla uzaklaştırır. Demek ki böyle önemli hatalar da yapsak, rakip bizden iyi bile olsa, biz bu maçı kazanacağız diye hırs yaptıysak her türlü olumsuzluğa rağmen galip gelebiliyoruz. Ama bu bir maçlık olmamalı.

Gelelim Hiddink’e, Tuncay çok koşuyor, iyi mücadele ediyor buna itirazım yok. Fakat son vuruşları sıfır. Maça Semih’le başlamış olsaydık, oyunun başında Arda’nın verdiği mükemmel pası Semih değerlendirebilirdi. Tuncay ise zoru yapıp topu auta attı. Hiddink’in şartlar ne olursa olsun Tuncay’ı golcü olarak görmemeli. Sonuçta 70 milyon Türk insanı milli heyecanı dün gece bir kez daha doya doya yaşadı. Bu Milli Takım’ın yolu açık.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder