Spor Aybaba dönemi sona erdi

Aybaba dönemi sona erdi

Paylaş
Aybaba dönemi sona erdi

Bucaspor'da Samet Aybaba dönemi resmen sona erdi

Teknik direktör Samet Aybaba, bu sabah Seyit Mehmet Özkan Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyerek, görevini bıraktığını açıkladı.

Aybaba, Bucaspor’da 6 ay görev yaptıklarını, takımı zor koşullarda bir araya getirip, ligde tutunmak için çalıştıklarını kaydetti.

Göreve geldikten sonra İzmir’den birtakım destekleri arkalarına almayı düşündüklerini, ancak bunda başarılı olamadıklarını ifade eden Aybaba, sözlerini şöyle sürdürdü: "Devre arasında yapacağımız takviyelerle

Bucaspor’u rahatlıkla ligde tutarız diye düşündük. Ancak devre arasında transfer için destek göremedik. Yabancı oyuncularla ilgili sıkıntılar devam etti. Bir tek yabancı oyuncu Leko’yla oynadık. Bırakın yabancı oyuncuların kalitesini yükseltme, takım içi disiplinle ilgili sorunları önleyemediğimiz için oyuncuları tasfiye ettik. Bu süreçte genç arkadaşların önünü açtık. 7 tane genç oyuncuyu bu takımın içinde tuttuk."

SAMET AYBABA’NIN KARNESİ

Bucaspor’da 8. haftadan itibaren görev alan Samet Aybaba, ligde takımın başında 20 maça çıktı. Bu müsabakalarda 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 13 yenilgi alan Bucaspor, 16 gol atarken, kalesinde 37 gol gördü.

Aybaba göreve geldiğinde 6 puan ve averajla 13. durumda bulunan Bucaspor, 27. hafta itibariyle 21 puanla 16. sırada yer aldı.

Haberin Devamı