Spor Aybaba'dan Kiev çıkarması

Aybaba'dan Kiev çıkarması

Paylaş
Aybaba'dan Kiev çıkarması

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Şampiyonlar Ligi'nde dün akşam Ukrayna'da oynanan Dinamo Kiev - Paris Saint Germain maçını tribünden izledi

Aybaba, dün akşam saatlerinde Kiev Borispol Havaalanı'na inerek, maçın oynanacağı Kiev Olimpiyski Stadı'na hareket etti. Beşiktaş bir süredir Paris Saint Germain Kulübü'nde forma giyen Brezilyalı yıldız Nene ile ilgileniyordu. Aybaba, İsmail Köybaşı'nın yeniden sakatlığı sonrası transfer politikalarını değiştireceklerini açıklamıştı.

Mustafa Pektemek'in sakatlığıyla beraber forvet arayışlarını hızlandıran Beşiktaş'ın, Dinamo Kiev'in golcüsü Artem Milevski ile de ilgilendiği öne sürülmüştü.

Paris Saint Germain'in 2-0'lık üstünlüğüyle biten maça ilk 11'de başlayan Nene, 87. dakikada oyundan alındı. Dinamo Kiev'de forma giyen Artem Milevskiy ise 67. dakikada oyuna dahil edildi.

Samet Aybaba Dinamo Kiev - Paris Saint-Germain maçında 87 dakika forma giyen Nene'nin de takip ettikleri oyuncular arasında yer aldığını belirtirken, şunları söyledi.

"Devre arasında transfer yapmak için çalışmalarımız sürüyor. Fırsat buldukça özellikle Şampiyonlar Ligi maçlarını takip etmeye çalışıyorum. Dün akşam Dinoma Kiev-Paris Saint-Germain karşılaşmasını izledim. Nene sezon başından buyana transfer listemizde olan bir futbolcu. Kendisini dün canlı izleme fırsatı buldum. Performansı olumluydu ancak sadece 1 maça bakarak karar veremeyiz. Nene ve listemizdeki diğer oyuncularla ilgili çalışmalarımız önümüzdeki günlerde de devam edecek."

DHA

Haberin Devamı