Eğitim - Kariyer Aydın kadınlar İAÜ'de buluşuyor

Aydın kadınlar İAÜ'de buluşuyor

Paylaş
Aydın kadınlar İAÜ'de buluşuyor

İstanbul Aydın Üniversitesi Türkiye Araştırmaları Merkezi&Kadın Araştırmaları Koordinatörlüğü tarafından Dünya Kadınlar Günü kapsamında geleneksel olarak düzenlenen etkinliklerden "Aydın Kadınlar Buluşması" 8 Mart 2018 Perşembe günü 14.00-17.00 saatleri arasında İAÜ Halit Aydın Florya Yerleşkesi'nde gerçekleşecek

Çalışma, toplumsal cinsiyet eşitliği ekseninde kadının toplumdaki rolünü ve etkinliğini akademik çerçeveden değerlendirmek üzere farklı sektörlerden farklı bakış açılarını sunarak kadınların iş yaşamına ve sosyal hayata katılımına destek vermeyi amaçlıyor.

Etkinliğin konuşmacıları arasında, İAÜ uluslararası ticaret bölüm başkanı, global barış ve demokrasi araştırmaları merkezi müdürü Prof. Dr. Aysu İnsel, tiyatro, sinema ve dizilerden tanıdığımız ünlü oyuncu Buket Dereoğlu, dünyaca ünlü Türk moda tasarımcısı Gamze Saraçoğlu, yazarlığı dışında sektördeki pek çok ünlü markanın marka strateji danışmanı Didem Moralıoğlu, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi'nden öğretim görevlisi Tuba Boynueğri, Show TV’den ünlü sunucu-spiker Zeliha Saraç yer alırken panelin moderatörlüğünü İAÜ öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Gonca Yıldırım gerçekleştirecek.

Etkinlikte İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı ve Kocaeli Üniversitesi GSF Müzik Bölümü Öğretim Üyeleri tarafından çalınarak seslendirilecek “Kadının Bestesi, Kadının Sesi Konseri” de dinleyiciler ile buluşacak.

Haberin Devamı