Gündem Aydınlatma direğine çarptılar: 2 ölü

Aydınlatma direğine çarptılar: 2 ölü

Paylaş
Aydınlatma direğine çarptılar: 2 ölü

Aydınlatma direğine çarptılar: 2 ölü

Pendik’de otomobiliyle aşırı hız yapan Ahmet Altun (35), yol kenarındaki aydınlatma direğine çarparak takla attı. Otomobilden çıkarılan Ahmet Altun hastanede, Kemalettin Gündoğdu (35) ise olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan 2 kişi ise yaralandı.

Haberin Devamı

İddiaya göre, O-1 Karayolu üzeri Pendik Köprüsü’ne yaklaşık 200 metre mesafede Ahmet Altun, saat 03.30 sıralarında 34 DF 4316 plakalı Lada otomobille aşırı hız yaptı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Ahmet Altun yol kenarındaki aydınlatma direğine çarparak takla attı.

Kazayı görerek duran sürücüler durumu itfaiye ve 112 Acil Servis'e haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobilde sıkışan Kemalettin Gündoğdu’yu ağır yaralı çıkardı. Sağlık ekipleri, Kemallettin Gündoğdu’ya olay yerinde yaklaşık 20 dakika müdahale etmesine rağmen hayata döndüremedi.

Ağır yaralı olarak Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Ahmet Altun hayatını kaybederken, Fevzi Toprak da aynı hastanede tedaviye alındı. Diğer yaralı Erdoğan Kazak ise Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Haberin Devamı

Hayatını kaybeden Kemalettin Gündoğdu cesedi, Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Süleyman KAYA/İSTANBUL, (DHA)