Magazin Ayhan Aşan’ın kızı Büşra, Seda Sayan'a çıktı, isyan etti!

Ayhan Aşan’ın kızı Büşra, Seda Sayan'a çıktı, isyan etti!

Paylaş
Ayhan Aşan’ın kızı Büşra, Seda Sayan'a çıktı, isyan etti!

Seda Sayan ve Uğur Aslan'ın sunduğu programda şarkıcı Ayhan Aşan'ın kızı Büşra babasına çeşitli suçlamalar yöneltti

Show TV ekranlarında Seda Sayan ve Uğur Aslan'ın sunumuyla ekrana gelen 'Artık Susma' progrmamına şarkıcı Ayhan Aşan'ın kızı katıldı.

"OTURDUĞUMUZ EVDEN ÇIKARMAK İSTİYOR"

Babasıyla iletişim kuramadığını ifade eden Büşra Aşan, "Ben, babam ile baba kız olarak konuşamadığım için buradayım. Annemle boşanmaları sonuçlandı. Boşandıktan sonra annem manevi tazminat talebinde bulundu. Babam bizi oturduğumuz evden çıkarmak istiyor. Babam evi satışa çıkararak annemin tazminatını o şekilde ödemek istiyor. Babamla buluştuğumuzda annem hakkında ithamlarda bulundu. Her şeyden önce bir gönül kırgınlığım var. Kopuk bir baba-kızız. Aramıza sürekli insanlar giriyor" dedi.

"BABAMIN BENDE NUMARASI YOK"

Otizmli abisinin babasına daha çok ihtiyacı olduğunu ifade eden Büşra Aşan'ın "Babamın bende cep telefonu yok, ben babama ulaşamıyorum, belki siz ulaşabilirsiniz" sözleri program sunucularu Seda Sayan ve Uğur Arslan'ı şaşırttı.



SEDA SAYAN: EVLERİNDEN ÇIKARTIP GETİRMİYORUM

Canlı yayında Ayhan Aşan'a seslenen Seda Sayan "Bu insanları ben evlerinden çıkarıp yayına getirmiyorum, onlar bize ulaşıyor, dertlerini sıkıntılarını söylüyor. Bana niye kızıyorsunuz?" diye konuştu.

İDDİALARI AVUKATIYLA YALANLADI

Canlı yayına bağlanan Ayhan Aşan'ın avukatı ise iddiaları yalanlayarak şunları söyledi:

''Ayhan Bey, 18 yaşına kadar nafakasını ödemiştir. Ayhan Bey bir ev almıştır, ancak Selma Hanım mal kaçırarak bu evi bir önceki evliliğinden olan Uğur isimli oğluna vermiştir.''

AYHAN AŞAN KİMDİR? KARISI NEDEN AYRILMAK İSTEDİ?



Ayhan Aşan, 1968 yılında Balıkesir'de doğdu. 8 yaşından itibaren müziğe ilgi duydu ve özel musiki dersi aldı. Defalarca Türkiye genelinde yapılmakta olan ses yarışmalarına katılan Ayhan Aşan, 1987'de yapılmış olan Altın Lale Ses yarışmasıyla önemli bir başarı elde etti.

Üç yıl Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde Türk müziği konusunda eğitim gördü. 1992 yılında hayranıyla hayatını birleştiren Ayhan Aşan’ın eski eşi Selma Aşan, 2008 yılının temmuz ayında mahkemeye başvurarak, 17 yıllık kocasının 8 yıl önce 2 çocuğu ile birlikte kendisini terk ettiğini ve başka bir kadınla yaşamaya başladığını ileri sürdü.

Haberin Devamı