Mine Ayman Ay'ın Aslan burcundaki etkisi
HABERİ PAYLAŞ

Ay'ın Aslan burcundaki etkisi

Haberin Devamı

Merhaba, haftaya Ay’ın Aslan burcundaki etkisi ile güçlü bir başlangıç yapıp önemli adımlar atabiliriz. Beklentilerinizin gerçek olacağı keyifli bir hafta yaşamanızı diliyorum.

2 Mart Pazartesi, 3 Mart Salı & 4 Mart Çarşamba; Ay Aslan burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Aslan, Yay ve Koç olanlar kendilerini enerji dolu ve güçlü hissedebilirler. Ay Aslan burcundayken kendimize olan güvenimiz artar ve her konuda daha cesur davranabiliriz. Kendimize düşkün olacağımız bu günlerde sevdiklerimizden daha fazla ilgi ve sevgi bekleyebiliriz. Şımartılmak, övülmek ve beğenilmek çok fazla hoşumuza gidebilir ve tatlı dille çok rahat kandırılabilir ya da ikna edilebiliriz. Lüksümüze, keyfimize ve rahatımıza çok düşkün olacağımız için bu günlerde çalışmak çok zor gelebilir, mümkünse tatile çıkmak ya da işe biraz ara vererek eğlenceli bir şeyle uğraşmak iyi gelebilir.

Ay Aslan’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Kendini beğenmişlik ve aşırı gurur.
*Kıskançlık ve baskı.
*Aşırı spor.
*Uykusuzluk.
*Sinirlilik, kalp ve tansiyon sorunları.

Bu hafta pazartesi, Salı ve çarşamba günleri “sarı” rengini bir şekilde hayatımıza sokalım. Ay Aslan’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir. Özellikle altın sarısı pırıltılı ve şık kıyafetleri giymek için, ayrıca altın sarısı aksesuarları kullanmak için uygun günlerdeyiz.

5 Mart Perşembe & 6 Mart Cuma; Ay Başak burcunda seyrine devam edeceği için, burcu ya da yükseleni Başak, Boğa ve Oğlak olanlar kendilerini daha şanslı ve güçlü hissedebilirler. Ay Başak burcundayken her konuda daha detaycı ve mükemmeliyetçi olur, en küçük şeyi bile çok fazla düşünerek kafamıza takabiliriz. Çok çalışkan ve becerikli bir ruh hali içinde olacağımız için, tatilde olsak bile iş düşünebilir ve yarım kalan işleri tamamlamak isteyebiliriz. Sağlıkla ilgili konuların da ön plana çıkacağı bu günlerde, doktora gidebilir ve rutin sağlık kontrollerimizi yaptırabiliriz. Temizlik ve hijyen konularına da çok önem verebilir, her şeyi temizlemek ya da yenilemek isteyebiliriz. Perşembe akşamı saat 20:04’te Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte özellikle iş hayatımızda gelişmeler olabilir, önemli bir konuda bitiş ya da başlangıç yaşayabiliriz. Burcu ya da yükseleni Başak ve Balık olanlar bu dönemden daha fazla etkilenip, hayatlarında önemli bir değişim yaşayabilirler.

Ay Başak’tayken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı eleştirel olmak.
*Kıskançlık ve kavgacılık.
*Mide ve hazımsızlık sorunları.
*İlişkilerde soğukluk.

Bu hafta, perşembe ve cuma günleri hayatımıza “sarı” ve “yeşil” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Başak’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

7 Mart Cumartesi & 8 Mart Pazar; Ay Terazi burcunda ilerleyecek, burcu ya da yükseleni Terazi, Kova ve İkizler olanların enerjileri artacak. Ay Terazi burcundayken ikili ilişkiler daha önemli olur ve güzel dostluklar kurulabilir. Güzellik, sanat ve adaletle ilgili konular ön plana çıkabilir. Hayatımıza daha fazla güzellik katabileceğimiz bugün, sevdiğimiz kişiyle özel ve romantik anlar yaşayabiliriz. Eğer alışverişe çıkmayı planlıyorsanız, bugün çok zevkli olabilir ve doğru eşyaları satın alabilirsiniz ama aşırı para harcamaya karşı dikkatli olmanız gerekebilir! İmajınızı yenilemek ve yeni bir tarza kavuşmak istiyorsanız, aklınıza güzel ve yaratıcı fikirler gelebilir.

Ay Terazi’deyken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı lüks ve alışveriş tutkusu.
*Stres ve sinirlilik.
*Tembellik ve keyfe aşırı düşkünlük.
*Vücut hassas olur, enfeksiyonlara dikkat.

Bu hafta, cumartesi ve pazar günleri hayatımıza “yeşil” ve “pembe” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Terazi’deyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

KOÇ: Özel hayatınızda yaşayacağınız ani bir gelişme ile ilişkinizin yönünü değiştirebilir, beklenmedik bir karar alıp yakınlarınızı şaşırtabilirsiniz.
BOĞA: Maddi konularda beklenmedik bir gelişme yaşayabilir ve hesapta olmayan bir ödeme ile karşılaşabilirsiniz.
İKİZLER: Uzun bir yolculuğa çıkabilir, bilmediğiniz bir yere seyahat edip yolculuğunuzda önemli bir deneyim yaşayabilirsiniz.
YENGEÇ: Kariyerinizle ilgili bir dönüm noktası yaşayabilir, yaptığınız işle ilgili büyük bir değişiklik kararı alabilirsiniz.
ASLAN: Sosyal hayatınızda bir hızlanma yaşayabilir ve birçok kişiyle görüşüp geleceğiniz için ilişkilerinizi kuvvetlendirebilirsiniz.
BAŞAK: Hem fiziksel hem de ruhsal sağlığınızın hassas olacağı bu hafta kendinizi hiçbir konuda zorlamamalı ve moralinizi yüksek tutmak için uğraşmalısınız.
TERAZİ: Kariyerinizle ilgili çok önemli bir adım atabilir ve yeni insanlarla tanışıp kendinizi yeni bir çevrenin içinde bulabilirsiniz.
AKREP: İş hayatınızda canlanma yaşayacak ve yeni fırsatlarla karşılaşacaksınız. Maddi anlamda elinize güzel bir kazanç geçebilir ve rahatlayabilirsiniz.
YAY: Eşinizle ya da ortağınızla iletişiminiz hızlanabilir ve birlikte yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Ani bir karar alıp yeni projeyi hayata geçirebilirsiniz.
OĞLAK: Ailenizle ya da evinizle ilgili önemli bir değişim yaşayabilir, yaşam alanınızı değiştirme kararı alabilirsiniz. Taşınmak için uygun bir dönem olabilir.
KOVA: Aşk hayatınızla ilgili sürpriz bir gelişme yaşayabilir ve bu yüzden kafanız karışabilir. Ummadığınız biri sizin dikkatinizi çekebilir ve heyecanlandırabilir.
BALIK: Sağlığınıza özen göstermeniz gereken bu hafta sağlık kontrollerinizi yaptırmalı ve eğer bir sorununuz varsa tedavi olmayı ihmal etmemelisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder