Mine Ayman Ay'ın Aslan burcundaki etkisi
HABERİ PAYLAŞ

Ay'ın Aslan burcundaki etkisi

Merhaba, haftaya Ay’ın Aslan burcundaki etkisi ile keyfimize düşkün bir şekilde başlayabilir ve kendimizle daha fazla ilgilenebiliriz. Cesaretimizin artacağı bugün yaratıcı girişimlerde bulunabiliriz.

Sosyal olmak, sevdiklerinizle vakit geçirmek ve eğlenmek için keyifli bir gün olabilir. Kibir, gurur ve bencil duygulara karşı dikkatli olmak gerekebilir! Bu etki salı günü de devam edeceği için, haftaya kendimizden emin bir şekilde güçlü bir başlangıç yapabiliriz.

Ay Aslan burcundayken altın sarısı enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir. Pazartesi günü gerçekleşecek olan aşk gezegeni Venüs ve dönüşüm gezegeni Plüton arasındaki olumlu açı, özellikle aşk hayatımızda sürpriz gelişmeler yaşatabilir ve canlanmamızı sağlayabilir.

Salı günü saat 04:44 itibariyle iletişim gezegeni Merkür Koç burcunda ilerlemeye başlayacak ve düşüncelerimiz hızlanacak, 15 Nisan’a kadar yeni girişimler için uygun günlerde olacağız. Salı akşamı 19:27 itibari ile mücadele gezegeni Mars Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak ve hayatımızın her alanında güvenlik çok önemli olacak. 13 Mayıs’a kadar sürecek olan Mars Boğa burcu geçişinde burcu ya da yükseleni Boğa ve Akrep olanlar sağlam başlangıçlar yapabilir ve çok dikkat çekici olabilirler. Çarşamba ve perşembe günleri Ay Başak burcunda ilerleyecek ve işlerimiz yoğunlaşacak.

Yarım kalan işleri pratik bir şekilde tamamlayabilir ve düzenlenmesi gereken işleri sistemli bir şekilde yapabiliriz. Sağlıkla ilgili konular gündemimizde olabilir, sağlık kontrollerimizi yaptırabilir ve daha sağlıklı bir hayat için spor ya da diyete başlayabiliriz.

Ay Başak burcundayken sarı ve yeşil renkleri enerjimizi arttırabilir. Perşembe günü hayat enerjimiz Güneş ve bolluk gezegeni Jüpiter arasındaki olumlu açının etkisi ile güzel bir fırsat yakalayabilir ve kazançlı bir başlangıç yapabiliriz. 3 Nisan Cuma günü ise iletişim gezegeni Merkür ile disiplin gezegeni Satürn arasında güzel bir etkileşim olacak, önemli bir anlaşmaya imza atabiliriz.

Cuma ve hafta sonu Ay Terazi burcunda ilerleyecek, hayatın güzelliklerine karşı daha fazla ilgi duymaya başlayacağız. Kendimizi ya da evimizi güzelleştirmek için yeni girişimlerde bulunabiliriz. Çok zevkli olacağımız için güzel şeyler satın alabiliriz. Adaletle ve sanatla ilgili konular da gündemimizde olabilir. Ay Terazi burcundayken yeşil ve pembe renkleri pozitif enerjimizi arttıracaktır.

4 Nisan Cumartesi saat 15:05’de Terazi burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulmasının etkisi ile hayatımızın bir alanında bitiş ya da tamamlanma yaşayabiliriz. Özellikle iletişim sorunları yüzünden bir ilişkiniz sonlanabilir. Özel hayatında sorun yaşayan çiftler bu dönemde yollarını ayırmak isteyebilir. Uzun yolculuk planları yapılabilir ya da yeni bir eğitim fırsatı karşımıza çıkabilir. Ay Tutulması üç ay boyunca etkili olacağı için bu dönemde ani durumlar yaşanabilir ve hayatımızda önemli değişiklikler yaşayabiliriz.

KOÇ: Ani bir kararla uzun bir yolculuğa çıkabilir, yeni insanlarla tanışıp hayata olan bakışınızı değiştirebilirsiniz.

Haberin Devamı

BOĞA: Kariyerinizle ilgili önemli bir gelişme yaşayabilir ve uzun zamandır istediğiniz bir şeye kavuşabilirsiniz, keyifli bir hafta geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

İKİZLER: Yeni bir çevreye girebilir ve tanışacağınız önemli insanların yardımı ile yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Yakın bir arkadaşınızla bir sorun yaşayabilir ve ilişkinizi bitirme kararı alabilirsiniz. Çevrenizi değiştirmek isteyeceğiniz bir dönemdesiniz.

ASLAN: Hem beden hem de ruh sağlığınıza çok dikkat etmeniz gereken bu hafta, hiçbir şeyi ihmal etmemeli ve kendinizle daha fazla ilgilenmelisiniz.

BAŞAK: Maddi manevi her konuda canlanma yaşayacağınız bu hafta, alacağınız güzel haberlerle çok sevinebilir ve sevildiğinizi hissedebilirsiniz.

TERAZİ: Özel hayatınızda sorun yaşadığınız kişilerle yolunuzu ayırabilir ve iletişim sorunu yaşadığınız herkesle aranıza mesafe koyabilirsiniz.

AKREP: Aşk hayatınızda güzel bir gelişme yaşayabilir, eğer yalnızsanız doğru kişiyle karşılaşıp ciddi bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

YAY: Ailenizle aşk hayatınız arasında kalabilir ve bir seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz. Yalnızsanız kafanızı karıştıracak biri karşınıza çıkabilir.

OĞLAK: Özel hayatınızda ciddi bir iletişim sorunu yaşayabilir ya da aradaki mesafeler yüzünden ilişkinizi sonlandırma kararı alabilirsiniz.

KOVA: Sağlığınıza çok dikkat etmeniz gereken bu hafta tedavi ya da dinlenme amaçlı bir yolculuğa çıkabilir, sorun yaşadığınız herkesten uzaklaşabilirsiniz.

BALIK: Hem aşk hem de iş hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabilir, her iki alanda da çok şanslı olup jestlerle karşılaşabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder