Mine Ayman Ay'ın boşluk etkisi
HABERİ PAYLAŞ

Ay'ın boşluk etkisi

Haberin Devamı

Merhaba, haftaya Terazi burcunda ilerleyen Ay’ın boşluk etkisi altında başlıyoruz, bu yüzden kafamız dalgın olabilir. Önemli işleriniz varsa öğleden sonraya ertelemeniz yararlı olacaktır. Pazartesi günü saat 15:10 itibariyle Ay Akrep burcunda ilerleyecek, bu etki salı ve çarşamba günleri de devam edecek.

Baskıcı ve sahiplenici olacağımız bu günlerde her konuda tutkumuz artabilir ve ikili ilişkilerimizde zorlanmalar yaşayabiliriz; özellikle kıskançlık krizlerine karşı dikkatli olmamız gerekebilir!

Ay Akrep burcundayken yeşil, turkuaz ve mavi renkleri enerjimizi dengeleyebilir. Perşembe ve cuma günleri ise Ay Yay burcunda ilerlemeye başlayacak ve her konuda meraklı bir ruh hali içinde olacağız. Yeni bir eğitime ya da spora başlamak için uygun günler, merak ettiğiniz her şeyi hızlı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Seyahat etmek ve yeni yerler keşfedip yeni insanlarla tanışmak için de şanslı günlerde olacağız.

Ay Yay burcundayken lacivert rengi fazla enerjimizi dengeleyebilir. 13 Mart Cuma günü itibariyle iletişim gezegeni Merkür Balık burcunda ilerleyecek ve burcu ya da yükseleni Balık olanlar düşünceleri ile daha fazla dikkat çekmeye başlayacaklar.

Bu dönemde genel anlamda herkesin kafası biraz karışık olabilir ve dalgınlıklar sıkça yaşanabilir! Yeni yapılacak sözleşmelere dikkat etmek gerekebilir. Önümüzdeki hafta sonu ise Ay Oğlak burcunda ilerleyecek ve ciddi düşünceler içinde olacağız. Ailemizle ve evimizle ilgili konular gündemimizde olabilir, geleceğimizi daha fazla düşünmeye başlayabiliriz.

14 Mart Cumartesi saat 17:03 itibariyle disiplin gezegeni Satürn Yay burcunda geri hareketine başlayacak. Özellikle burcu ya da yükseleni Yay ve İkizler olanların karşılarına eski bir sorun yeniden çıkabilir ve yüzleşme yaşayabilirler. Genel anlamda da herkesin hayatında eski bir sorun yeniden gündeme gelebilir ve çözmek için harekete geçilebilir.

KOÇ: Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilir ve uygulamak için hızla harekete geçebilirsiniz. Bir şeylerin gerçekleşmesi için sabırsızlık yaşayabilirsiniz.
BOĞA: Yatırım yapmak için karşınıza bir fırsat çıkabilir ve geleceğinizi garanti altına almak için önemli bir girişimde bulunabilirsiniz.
İKİZLER: Yeni bir anlaşma yapabilir ve bu anlaşma sayesinde hayat tarzınızda bazı değişiklikler yapmaya başlayabilirsiniz.
YENGEÇ: Aile bağlarınızın güçleneceği bu hafta sevdiklerinizin sorunlarıyla daha fazla ilgilenebilir ve onlara yardımcı olabilirsiniz.
ASLAN: Kendinizle daha fazla ilgilenmeniz gereken bu hafta özellikle sağlığınıza çok dikkat etmeli ve stresten uzak durmaya çalışmalısınız.
BAŞAK: Elinize güzel bir fırsat geçebilir ve yeni bir iş haberi alabilirsiniz. Sosyal hayatınızda canlanma olabilir ve yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.
TERAZİ: Hayatın güzelliklerine yoğunlaşacağınız bu hafta etrafınızda sorun çıkartan hiç kimseyi istemeyecek ve onlardan uzaklaşacaksınız.
AKREP: Kendi iç dünyanıza yoğunlaşacağınız bu hafta yalnız kalmak ve her şeyden uzaklaşmak isteyebilirsiniz.
YAY: Eşiniz ya da ortağınızdan destek göreceğiniz bu hafta uzun zamandır yapmak istediğiniz bir şey için ilk adımı atabilirsiniz.
OĞLAK: Hayatınıza renk katmak için yeni aktivitelere katılabilir ve sosyal hayatınıza yeni insanlarla görüşerek biraz renk katabilirsiniz.
KOVA: Kendinizi yalnız hissedebilir ve geçmişte aldığınız bir karardan dolayı büyük bir pişmanlık yaşayabilirsiniz.
BALIK: Önemli bir arkadaşınızın sorunuyla yakından ilgilenebilir ve ona büyük bir yardımda bulunabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder