Gündem Ayının kaçırdığı adamın iskeleti bulundu

Ayının kaçırdığı adamın iskeleti bulundu

Paylaş
Ayının kaçırdığı adamın iskeleti bulundu

Ardahan'da 41 gün önce ayı tarafından kaçırıldığı öne sürülen adamın parçalanmış iskeleti bulundu

Ardahan'ın Posof İlçesi'ne bağlı Gümüşkavak Köyü'nde geçen 12 Ekim'de kaybolan 77 yaşındaki Gaffar Göçoğlu'na ait olduğu iddia edilen elbiselerle, iskeleti dün bulundu.

Haberin Devamı

Gümüşkavak Köyü'nde oturan Gaffar Göçoğlu'ndan, geçen 12 Ekim'de evinden çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı. Evli ve 2 çocuk babası Göçoğlu'nu bulmak için önce yakınları ile köylüler, sonra Erzurum Sivil Savunma Arama ve Kurtarma ile askeri birlikler seferber oldu.

HER PARÇA FARKLI BİR YERDE

Yapılan çalışmalardan umut kesildiği sırada Posof'un Göller mevkiinde Gaffar Göçoğlu'na ait olduğu iddia edilen elbise parçaları, iskelet ve nazar boncuklu tesbih bulununca, durum güvenlik güçlerine bildirildi. Posof Cumhuriyet Savcılığı tarafından inceleme başlatılırken, kemik parçaları ve özel eşyalar Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yapılacak inceleme sonrası kemiklerin Göçoğlu'na ait olup olmadığı belirlenecek.

Haberin Devamı

Gümüşkavak Köyü Muhtarı Cemil Öztürk, Gaffar Göçoğlu'nun yabani hayvanlar tarafından parçalanmış olabileceğini belirterek, cesedin her bir parçasının farklı yerlerde bulunduğunu söyledi.

POSOF (Ardahan), (DHA)