Spor Aykut Kocaman: ‘Ayağa kalkmayı bileceğiz’

Aykut Kocaman: ‘Ayağa kalkmayı bileceğiz’

Paylaş
Aykut Kocaman: ‘Ayağa kalkmayı bileceğiz’

Aykut Kocaman, oyuncularıyla yaptığı konuşmada, “Sahada yürümek, gezmek yok. Bazen yere düşebiliriz ama ayağa kalkmayı da bileceğiz. Asla pes etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başarılı teknik adam, Fenerbahçe’nin başına geçtiğinde yaptığı ilk açıklamada, takımı sadece fiziksel olarak değil psikolojik olarak da toparlaması gerektiğini söylemişti. Aykut Kocaman, Topuk Yaylası kampında futbolcularıyla bol bol sohbet ederek bunu yapmaya çalışıyor. 52 yaşındaki teknik adam, dün de oyuncularıyla kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Kocaman, “Daha önce söylediğim gibi şu anda acı çekiyorsunuz. Ancak bu acı sezon sonunda gelecek şampiyonlukla mutluluğa dönüşecek” dedi.

"YAPAMAYACAK OLAN SÖYLESİN"


Kimseye forma vermeyeceğini söyleyen Kocaman, “Formayı isteyen kendisi alır. İstediğinizi bana her halinizle göstereceksiniz. Sahada yürümek, gezmek yok. El ele vereceğiz. Bazen sendeleyeceğiz, bazen yere düşeceğiz ama ayağa kalkmayı da bileceğiz. Asla pes etmeyeceğiz. Bunu yapamayacak olan varsa şimdiden söylesin, yollarımızı ayıralım” diye konuştu.

AATIF'A PASTALI KUTLAMA


Fenerbahçe’nin Faslı yıldızı dün 32 yaşına girdi. Takım arkadaşları ve teknik heyet, bu özel gününde Aatif için pasta kesti. Tecrübeli oyuncu, mumları üfledikten sonra tebrikleri kabul etti. Kısa bir açıklama yapan Aatif, “Böyle günler bizi birbirimize yaklaştırır. Bu grubun içinde olmaktan dolayı çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

3 TEMMUZ ORGANİZASYONU


Taraftarlar 3 Temmuz’un yıldönümü olan bugün, Düzce’ye çıkarma yapmaya hazırlanıyor. Sosyal medya üzerinden organize olan Sarı-Lacivertliler Topuk Yaylası Tesisleri’ne giderek kulübe olan desteklerini yineleyecekler. Taraftarlar, o dönem takımın başında olan Aykut Kocaman’a ise tezahüratlarla özel ilgi gösterecekler.

Haberin Devamı