Spor Aykut Kocaman'dan açıklamalar

Aykut Kocaman'dan açıklamalar

Paylaş
Aykut Kocaman'dan açıklamalar

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında 2-1 kazandıkları Demir Grup Sivasspor maçının ardından çarpıcı açıklamalar yaptı

İşte Kocaman'ın sözleri:

"Kazanmaktan başka çaremiz yoktu. Bu sonuçla Puan farkını önemli ölçüde indirmiş olacağız. Bu, ligin sonuna kadar ne kadar yeterli olur bilmiyorum.


'KAZANMAMIZ GEREKEN BİR MAÇTI'


Sivasspor son derece organize bir takım. Üstümüzdeki üç takımı da yenmeyi başardılar. Bizi de fazlasıyla zorladılar. İlk yarıda istediğimizi elde edebilmek için pas yüzdesi yüksek bir şekilde oynamamızı istedim. Nitekim ilk devrede farkı da yapabilirdik ama olmadı.

İkinci yarıdaysa Sivasspor maçın hakimiyetini eline aldı ama üzerimize gelmeyi başardı. Ancak bunun bir önemi yok. Son tahlilde kazanmamız gereken bir maçtan 3 puanla ayrıldık."


'LİG ELİMİZDE DEĞİL'


Kocaman, sezonun kalan bölümüyle ilgili olaraksa 'En azından kupada avantajlı bir skor elde ettiğimizi söyleyebiliriz. Ama karşımızda da çok güçlü bir rakip var. Bu kulvarda her şey kendi elimizde. Ancak şampiyonluk için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Zira rakiplerimizin puan kaybetmesini beklememiz gerekiyor.' yorumunu yaptı.

Tecrübeli teknik adam Vincent Janssen hakkında ise 'Janssen'i bugün 15 dakika oynatmayı düşünüyordum ancak ikinci yarıda oyunun kontrolünü kaybettik. Fakat ilerleyen haftalarda kendisinden faydalanmaya kesinlikle çalışacağız.' açıklamalarını yaptı.

Haberin Devamı