Spor Aykut Kocaman'dan Galatasaay maçı için flaş sözler!

Aykut Kocaman'dan Galatasaay maçı için flaş sözler!

Paylaş
Aykut Kocaman'dan Galatasaay maçı için flaş sözler!

Yeni Malatyaspor galibiyetiyle tekrar zirve yolunda daha avantajlı bir konuma gelen Fenerbahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman, “Galatasaray maçı bizim için final olacak. Kazanıp, şampiyonluk yolunda daha güçlü hale gelmek istiyoruz” dedi.

İki hafta üst üste ağır yenilgiler alan Fenerbahçe, deplasmanda 2-0 kazanılan Yeni Malatyaspor maçı ile kendine geldi ve tekrar moral buldu. Kocaman, sıkıntılı geçen Beşiktaş ve Akhisar maçları sonrası alınan galibiyetle bir hayli moral bulduklarını belirterek, “Galatasaray maçı bizim için sezonun final maçı. Mutlaka kazanılması gereken bir mücadele. Alınacak bir galibiyet bize ilerisi için güven verecek ve şampiyonluk adına daha güçlü konuma geleceğiz. Kısaca kalan maçlara daha iyi konsantre olacağız. Geri sayım başladı. Artık her hafta bir takım büyük yaralar alıyor. Ancak biz sürekli olarak kazanıp, kaos yaşamak istemiyoruz” diye konuştu.

"ÖNEMİNİ BİLİYORLAR"


“Fikstür avantajımız hala sürüyor. Galatasaray maçı sonrası daha da rahatlayacağız. Rakiplerimizin kayıpları, bizim şampiyonluk yolundaki iddiamızı belirleyecek” diyerek sözlerine devam eden deneyimli teknik adam, “Malatyaspor maçında gösterdikleri özveri nedeniyle futbolcularımı kutluyorum. Galatasaray maçının önemini herkes çok iyi biliyor. Taraftarlarımızın da büyük desteği ile Sarı-Lacivertli renklere gönül verenlere bir Galatasaray bayramı daha yaşatmak amacındayız” yorumunu yaptı.

Fanatik

Haberin Devamı