Spor Aykut Kocaman Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?

Aykut Kocaman Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?

Paylaş
Aykut Kocaman Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?

Aykut Kocaman Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?

Fenerbahçe’de zaman zaman teknik direktör Christoph Daum'la sorun yaşadığı yönünde haberlere konu olan ve Sportif Direktörlük görevinde aradığını bulamayan Aykut Kocaman, sezon sonunda teknik direktörlüğe dönecek.

Aykut Kocaman’ın özellikle yetki konusunda yaşadığı sorunlar nedeniyle mutsuz olduğu ve sezon sonunda teknik direktörlüğe döneceği öğrenildi.

Daum'la sorun yaşadığı haberlerini yalanlayan ancak daha önce sezon sonu oluşacak şartlara göre Fenerbahçe’deki görevine devam edip, etmeme konusundaki kararını vereceğini söyleyen Kocaman'a Eskişehirspor talip oldu.

Rıza Çalımbay’la sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Eskişehirspor yönetimi, deneyimli teknik adamla anlaşılamaması durumunda Aykut Kocaman’a teklif götürecek.

Yeni sezonda zirveye oynayacak bir takım kurmayı amaçlayan Kırmızı-Siyahlı kulübün yanısıra iki Süper Lig kulübünün daha Kocaman'a talip olduğu öğrenildi.

Aykut Kocaman’ı yakından tanıyan teknik direktör Semih Yuvakuran da Kocaman’ın şu anki konumundan çok rahatsız olduğunu, bu nedenle sezon sonunda teknik direktörlüğe dönmeyi düşündüğünü söyledi.

Semih Yuvakuran konuyla ilgili olarak Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda şu açıklamayı yaptı: “Aykut’un şu anda mutlu olduğunu söyleyemem. Ben Fenerbahçe’de oynadığımız dönemlerde onunla oda arkadaşlığı yaptım. Ayrıca çok sevdiğim bir arkadaşım, onun mutsuzluğu zaten gözlerinden okunuyor. Aykut Kocam, sportif direktör. Sportif direktör takımın kaptanıdır. Aykut, takımın kaptanı mı? Değil. O yüzden sezon başından bu yana rahatsız. Bu rahatsızlığa son vermek istiyor. Liderlik vasfını kaybetmek istemiyor. Sezonu sonunu bekliyor. Teknik direktörlüğe dönecek. Eminim Süper Lig’den birkaç takımdan teklif alıyordur. Artık Aykut’un parasal yönden sıkıntı yaşamayan bir takıma gitmesi gerekiyor. Böyle bir takımın teklifini geri çevireceğini sanmıyorum."

Özgür Sancar / Radyospor

Haberin Devamı