Spor Aykut Kocaman: 'Her şey esas ikinci yarı başlayacaktır'

Aykut Kocaman: 'Her şey esas ikinci yarı başlayacaktır'

Paylaş
Aykut Kocaman: 'Her şey esas ikinci yarı başlayacaktır'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, zirveyle aralarındaki puan farkıyla ilgili konuştu. Kocaman, "5-6 hafta sonra lig normal seyrini bulacaktır. Her şey esas ikinci yarı başlayacaktır" ifadelerini kullandı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, zorlu Galatasaray maçı öncesinde puan farkıyla ilgili konuştu.

Ligdeki puan farkının suni olduğunu söyleyen Kocaman, "İki taraf açısından da bakıldığı zaman suni bir puan farkı var. Kapasiteleri bu haftadan sonra göreceğiz. Galatasaray ligi üstte bitirecek 4 takımla oynayacak. Aynı şekilde giderlerse o zaman saygı duyacağız.

'KÖTÜLEME NİYETİNDE DEĞİLİM'


Galatasaray’ı kötüleme niyetinde değilim. Normalde puan ortalamaları 5-6 hafta sonra kendi seyrini bulacaktır diye tahmin ediyorum. Esas ikinci yarıda başlayacak her şey. Tabii ilk yarı sonunda bizim için kabullenilebilir bir fark olması lazım. Her oynadığımız karşılaşmada rakiplerimize üstünlük kurmayı bildik.

Bunu sonuca yansıtamadık. Oyun olarak üstünlük kurduk rakiplerimize. Geçen hafta Akhisar Belediyespor maçında gerçekten söylenecek bir şey yok. Yeni Malatyaspor maçında büyük bölümde istediğim Fenerbahçe vardı sahada" açıklamalarında bulundu.

(Bozhan Memiş /İHA)

Haberin Devamı