Spor Aykut Kocaman'dan itiraf

Aykut Kocaman'dan itiraf

Paylaş
Aykut Kocaman'dan itiraf

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman Galatasaray maçına ilişkin, "Kaybedecek bir şeyi olmayan takımlar tehlikelidir" yorumunda bulundu

Genç teknik adam, "Galatasaray'ı ne bulunduğu konum itibarıyla küçümsüyor ne de kendimizi büyük görüyoruz. Kazanılması bir maça çıkıyoruz" diye konuştu. Favori gösterilmelerini konumları dışında oynadıkları futbolla da hak ettiklerini belirten Kocaman, "Kaybedecek bir şeyi olmayanlar tehlikelidir" diyerek korkusunu da dile getirdi.

Galatasaray'da derbiye çıkacak 11'den 7-8 oyuncuyu tahmin edebildiğini ancak 3-4 futbolcuda tereddütleri olduğunu da belirten Kocaman şunları söyledi: "Galatasaray maçları Fenebahçeliler için bir şölendir. Sadece benim ve oyuncularımın kafasında değil tüm Fenerbahçeliler'in kafasında derbi başladı.

Kağıt üstündeki görüntüyü sahaya yansıtıp şampiyonluk yolunda yürüyeceğiz. Kazanırsak şansımız yüzde 10 daha artar. Her sonuca hazır olarak gideceğiz."

"SON 9 MAÇI KAZANAN TAKIMIZ"

"Nasıl olsa kazanırız mantığı ile sahaya çıkarsak kaybederiz. Psikolojik faktörler de bizden yana. Galatasaray'a karşı üstünlük kuracağımızı düşünüyorum.

Son 9 resmi maçı kazanan bir takımız. Alacağımız bir galibiyetin getirisi de fazla olacak. Önemli maç, mutlaka yönetimin prim katkısı da olacak."

"İlk yarıdan farklı bir çalışma programımız yok. İdmanlar aynı, teknik ve taktik aynı. Sadece futbolcular 'bireysel olarak başarı gelmiyor, kenetlenmeliyiz" dediler.

Fark burada. İşler kötü gittiğinde reaksiyon oluyor. İkinci yarıdaki performanslarıyla oyuncular şampiyonluğu ne kadar istediğini gösterdi."

"İKİ MAÇTA CİDDİ HATALAR YAPTIM"

"Kayseri ve Galatasaray maçlarında teknik direktörlük anlamında ciddi hatalar yaptım. Antrenörlüğe başladığım ilk gün ile şu an arasında büyük fark var. Bazı şeyleri yaşayarak öğreniyorsunuz. Bilgiye artık çok çabuk ulaşılabiliyor. Yerli hocaların yabancılardan hiç de aşağı kalmadığı görülüyor."

Haberin Devamı