Spor Aykut Kocaman'ın 7 hatası

Aykut Kocaman'ın 7 hatası

Paylaş
Aykut Kocaman'ın 7 hatası

Alınan kötü sonuçlarla eleştiri oklarını üzerine çeken F.Bahçe'nin hocasını bu hataları yaktı

1. Dia’yı hazır olmadan oynattı, ilk maçında adalesi yırtıldı
2. 4 idmana çıkan Yobo’ya forma verdi
3. Milli yıldızları dinlendirmedi
4. Kayseri’de iyi oynayan Alex’i kenara aldı
5. “Kadrom zengin” dedi, ‘B planı’ hazırlamadı
6. Yedek kulübesinde defansif oyuncu oturtmadı
7. Sürekli asılan suratı, takımın futbolunu etkiledi

Önce Şampiyonlar Ligi, ardından UEFA, en son da Süper Lig’de kâbus gibi günler geçiren F.Bahçe’de, kazan kaynamaya başladı. Transferlerin karşılığını alamayan sarı-lacivertliler, saha dışında eleştirilerin odağına yerleşti.

Herkes bu başarısızlığın sorumlusunu ararken, teknik direktör Kocaman şu ana kadar yaptıkları-yapmadıklarıyla ön plana çıkan isim oldu.

HEP HÜCUMU DÜŞÜNDÜ

- Kayseri maçının devre arasında, ilk yarı boyunca sahada gezinen Stoch’u kenara almak yerine, artık 2. plana attığı Alex’i oyundan aldı.

- Sezon başında kadronun zenginliğinden bahsetti ama bu kadro derinliğinde kötü giden maçlar için ‘B Planı’ çıkartamadı

- Elinde 4 stoper olmasına rağmen Kayseri maçında yedek kulübesine Yobo ve Lugano’nun dışında başka defans almadı.

Esame listesinde Niang’ın dışında hem G.Ünal hem de Semih bulunurken ‘Gole dönük hamle yapacağım’ diye stopere gerek duymadı. İşin trajikomik yanı Kayseri’ye de Önder’i yolladı, o da sözleşmesindeki maddeden dolayı oynamadı.

- Yenilgiden sonra yüzü çok fazla düşüyor. Bu ruh hali dışarıya öyle bir yansıyor ki futbolcuların konsantrasyonu bozuluyor. Kaptan Alex’in basketbol aşkı F

Derbi maçı öncesi kafa izni haftayı Kayseri mağlubiyetiyle kapatıp, zirve yarışında ağır yara alan Fenerbahçe, dünü dinlenerek geçirdi.

Teknik direktör Aykut Kocaman, milli takımdan yorgun dönen futbolcuları da düşünüp bir günlük izin verirken, sarı-lacivertliler haftaya pazar günü oynayacakları Beşiktaş derbisinin hazırlıklarına bugün başlayacak.

Vatan

Haberin Devamı