Spor Aykut Kocaman'la 5 yıl daha

Aykut Kocaman'la 5 yıl daha

Paylaş
Aykut Kocaman'la 5 yıl daha

Fenerbahçe'de şampiyonluk kaybedilse bile, Aykut Kocaman'a 5 senelik yeni bir sözleşme önerilecek

Sezon hiç de iyi başlamamış, daha ilk yarının sonu gelmeden camiadan, “Bu iş Aykut Kocaman’la olmayacak” sesleri yükselmeye başlamıştı. Ancak ikinci yarıyla birlikte her şey tersine döndü.

Bunun nedeni tüm maçların kazanılmasından çok ortaya konan futbol ve mücadeleydi. Takımdaki inanmışlık ve bütünleşmenin herkes farkındaydı. Düne kadar eleştirilen Kocaman artık övgülerin yoğunlaştığı isimdi. Camiada artık onunla uzun yıllar çalışılması gerektiği konuşulur oldu. Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler de bu durumun farkındaydı.

İstikrardan yana olduğunu her fırsatta dile getiren Yıldırım’ın, yönetici arkadaşlarıyla birlikte “devrim” niteliğinde bir karara imza atmaya hazırlandığı belirlendi.

TRANSFER ONA BIRAKILACAK


Sezon sonunda şampiyonluk kaybedilse bile teknik direktör Aykut Kocaman’a yeni sözleşme önerilecek. Hem de öyle böyle değil, kulüp tarihinde bir ilk olacak şekilde tam 5 yıllık.

Transfer de tamamen Aykut Kocaman’a bırakılacak. Böylece Fenerbahçe tarihinde bir ilk yaşanacak. Bir anlamda İngiltere’dekine benzer bir sistem yaşama geçirilecek.

Fanatik

Haberin Devamı