Türkiye (Son Dakika) Aynı aileden 3 çocuk hayatını kaybetti

Aynı aileden 3 çocuk hayatını kaybetti

Paylaş
Aynı aileden 3 çocuk hayatını kaybetti

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde serinlemek için Atatürk Baraj gölüne giren 9 yaşındaki Rahime Aslan, 18 yaşındaki ablası Sema Aslan ile 11 yaşındaki kuzenleri Mehmet Emin Kahraman boğularak yaşamını yitirdi

Olay, akşam saatlerinde Bozova ilçesine bağlı Tatarhöyük Mahallesi yakınlarında geçmekte olan Atatürk Barajı kıyısında meydana geldi. İddiaya göre, serinlemek için baraj kıyısına yüzmeye gide Rahime Aslan ile Mehmet Emin Kahraman suya girdi. Yüzme bilmeyen çocuklar bir süre sonra suda çırpınmaya başlayınca olay yerinde bulunan Sema Aslan, küçük kardeşi Rahime Aslan ile kuzeni Mehmet Emin Aslan’ı kurtarmak için suya atladı. Yüzme bilmedikleri öğrenilen 3 çocuk bir süre sonra suda gözden kayboldu.

Haberin Devamı

Olayı gören çevredeki vatandaşlar bir süre gölde arama yapmalarına rağmen suda kaybolan çocuklara ulaşamayınca durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, gölde kaybolan çocuklar için Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Sualtı Arama polisleri çağrıldı. Dağlıç polisler suda yaptıkları aramada kıyıya 25 metre uzaklıkta 3 çocuğun cansız cesedine ulaşarak sudan çıkardı. Cesetler otopsi için Bozova Devlet Hastanesine götürüldü. Ölüm haberini duyan çocukların yakınları sinir krizleri geçirip gözyaşlarına boğuldu. Olayla ilgili olarak soruşturma sürdürülüyor.

DHA