Magazin Ayrılık yalan mıydı?

Ayrılık yalan mıydı?

Paylaş
Ayrılık yalan mıydı?

Magazin basının ilgisi nedeniyle ayrılan Nurgül Yeşilçay-Mithatcan Özer ikilisi, önceki akşam Etiler'de bir restoranda objektiflere yakalandı

İstanbul Bebek’te objektiflere yakalanınca aşkları ortaya çıkan, 28 gün sonra ise ayrıldıkları yazılan Mithatcan Özer’le Nurgül Yeşilçay, önceki gün akşam Etiler’de magazin basınından uzak bir mekanda buluştu.

Haberin Devamı

Hürriyet'in haberine göre, mekanda buluşur buluşmaz birbirlerini öpücük yağmuruna tutan ikili, yaklaşık bir saat birbirlerini pür dikkat dinledi.

Çift, flaşların patlamasıyla tedirgin oldu. Yeşilçay görüntülenmemek için yüzünü saklarken, mekan görevlileri çiftin önünü kapatıp mekanın kepenklerini indirdi.

Gazetecilerin kendilerini görüntülemesine tepki gösteren Mithatcan Özer, kapıya çıkarak gazetecilere, “Bizim hayatlarımız satılık mı, rahat bırakın bizi. İçeride yemek yiyoruz, bunda ne var. Çekmeyin kardeşim” dedikten sonra Yeşilçay’ın yanına geçti.

Masada Özer’i sakinleştirmeye çalışan Yeşilçay, birlikte görüntülenmemek için mekandan tek başına ayrılıp taksiye bindi.