Mehmet Coşkundeniz Ayrılırken en kötü konuşan 6 çift
HABERİ PAYLAŞ

Ayrılırken en kötü konuşan 6 çift

Haberin Devamı

Ayrılıkları olaylı oldu. Ama daha da fenası, ayrıldıktan sonra ya da ayrılma aşamasındayken birbirleri hakkında çok ağır sözler söylediler. Hakaret kelimesi bile bu sözleri anlatmaya az gelir. Bu hafta ayrılık sırasında birbirleri için en ağır sözleri söyleyen 6 ünlü çifti derledik.

Sibel Can - Sulhi Aksüt

2000’de evlendiler, 2010’da boşandılar. Sibel Can boşandıktan sonra “Miami dönüşü evde gördüğüm manzara karşısında şoke oldum. Cesur yürek (Sulhi Aksüt) fazla cesur çıktı” deyince ortalık karıştı. Sulhi Aksüt’ün evde kasada duran parayı aldığı konuşuldu. Sulhi Aksüt’ün mahkemede “Sibel çocukların öğretmeninin adını bile bilmez” diyerek Sibel Can’ın çocuklarıyla ilgilenmediğini söylemesi de arşivlere kazındı.

Ayşe Özyılmazel - Ali Taran

2011’de evlendiler, 10 ay sonra 2012’de boşandılar. Ali Taran bu evliliği ve eski eşi hakkında pek konuşmadı. Ali Taran yeniden ‘Yetenek Sizsiniz’ yarışmasına jüri olunca Ayşe Özyılmazel kendini tutamadı ve “Kimseye mutluluklar, hayırlı işler dilemeyeceğim çünkü çok büyük ahım var. Çok kötü şeyler yaşadım 4 yıldır depresyondayım, genç kızlığım elimden alındı, hayatımın içine edildi” dedi.

Defne Samyeli - Eren Talu

14 yıl evli kaldılar, 2011’de boşandılar. Boşanma davasında verdikleri dilekçeler çok ağır suçlamalarla doluydu. Defne Samyeli, “14 yıllık evliliğimiz boyunca eşim beni defalarca aldattı. Kocam bana cinsel yolla geçen virüs bulaştırdı ve rahim ağzı kanseri oldum” dedi. Eren Talu ise “Asıl o beni aldattı. Hem aldatacak hem de para isteyecek, yok öyle şey” diyerek tazminat ödemeyeceğini açıkladı.

Seren Serengil - Musa Aytun

2006’da evlenip 2010’da boşandılar. Birbirleri hakkında çok ağır konuştular. Seren Serengil eski eşi için “Hamaldı. Cebinde beş parası yoktu. Ona ben baktım. Paralarımı kumarda yedi” dedi. Musa Aytun ise “Karnına yastıklar koydu, ‘Hamileyim’ diye yalan atıp tüm Türkiye’yi kandırdı. Sonra da ‘Çocuk kordon dolanması sonucu karnımda öldü’ dedi. Ama öyle bir çocuk hiç olmadı” diyerek eski eşini yalancılıkla itham etti.

Ceren Hindistan - Ümit Aslan

2014’te birlikte olmaya başladılar, hiç evlenmediler, bir çocukları oldu, 2016’da ayrıldılar. Ceren Hindistan babalar gününde eski sevgilisine “Ortalıkta, yeni sevgilisinin köpeğini kucağından indirmeyen ama eski karısından olan çocuklarını görmeyen, aç mı tok mu bilmeyen erkek müsveddeleri var” diye gönderme yaptı. Ümit Aslan da “O yazdıklarının hepsinin hesabını vereceksin” diye karşılık verdi.

Songül Öden - Canberk Uçucu

2002’de evlendiler, 2007’de boşanma davası açıldı ama ancak 2011’de boşanabildiler. Songül Öden, “Copla üzerime yürüyüp ‘Bağırsaklarını çıkartacağım’ diye tehdit ediyordu” dediği eşi için evden uzaklaştırma kararı aldı. Canberk Uçucu ise “Eşim yalancı, sahtekar ve hayatı para üzerine kurulu bir insan. Benim ise parayla hiç ilgim yok. Gerçekten bir deniz anasından kurtuldum” sözleriyle eşini suçladı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder