Magazin 'Ayrılmacılık' oyunu!

'Ayrılmacılık' oyunu!

Paylaş
'Ayrılmacılık' oyunu!

'Ayrılmacılık' oyunu!

Şarkıcı Demet Akalın ile eşi Önder Bekensir arasındaki sular durulmuyor! Geçen hafta tekrar boşanma kararı alan ikili, Bodrum'da "enteresan" olaylar yaşıyor. Demet Akalın iki gündür aralarında aşk söylentileri çıkan esmer bir gençle dolaşırken, Önder Bekensir yakın arkadaşı Selin İmer ile vakit geçiriyor. İkili önceki gece ilginç bir olay yaşadı.

Haberin Devamı

DEMET AKALIN'IN SEKSİ POZLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Akalın, yakın arkadaşı Binnaz Avcı ve bir grup erkek arkadaşıyla gece kulübünde eğlenirken, Önder Bekensir de Akalın'ı kıskandırmak için yakın arkadaşını devreye doktu. Serdar Bilgili ile aşk yaşayan Selin İmer'le birlikte gece kulübünün önünden defalarca geçen Bekensir, başarılı olamayınca gecenin ilerleyen saatlerinde Akalın'la tek taraflı münakaşaya girdi.

"SENİ MAHKEMEYE VERECEĞİM"

Saat 03.00'te Türkbükü'nde Binnaz Avcı, Demet Akalın ve şarkıcının iki gündür aşk yaşadığına dair söylentiler çıkan esmer erkek arkadaşı yürüyüş yaparken, Önder Bekensir yanlarına gidip bağırmaya başladı. Bekensir'in "Senin erkeklerle fotoğraflarını çektirdim, seni mahkemeye vereceğim" sözlerine aldırış etmeyen Akalın, yoluna devam etti. Bekensir güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle uzaklaştırıldı. İkili hâlâ Türkbükü'nde bulunuyor.

Haberin Devamı

Demet Akalın- Önder Bekensir arasında neler yaşandı?

ARALARINA OĞUZ KAYHAN GİRMİŞ!

AKALIN'IN DAYAK ANLARI!

DEMET'TEN MUTLULUK ŞOV!

BARIŞIN FATURASI 10 BİN TL!