Magazin Ayşegül Yıldız konuştu!

Ayşegül Yıldız konuştu!

Paylaş
Ayşegül Yıldız konuştu!

Sürpriz şekilde İbrahim Tatlıses ile boşanan Ayşegül Yıldız, konuyla ilgili ilk kez konuştu

Yıldız, telefonla bağlandığı "2. Sayfa" programında şunları söyledi:

"BARIŞ BEBEĞİ YAPMAYI PLANLAMIŞTIK AMA..."



"Hep sustum ama artık konuşmam lazım, çok yanlış gösteriliyorum topluma. Ben ezik biri değilim. Ben İbrahim Tatlıses'in sonuna kadar yanında olacağım. Çok yanlış şeyler konuşuluyor. Bunlardan dolayı üzüntü duyuyorum. Benim de bir ailem var. Bir tartışma sonrası 'boşanacağım' dedim, İbrahim Bey de tamam dedi. Yani bu karar 3 gün içinde alındı. İyi ki evlenmişim, çok güzel bir bebeğim oldu. İbrahim Bey'le 'Barış' bebeği yapmayı da planlamıştık ama olmadı. İkinci çocuk hakkında çok konuşmuştuk. Her şeye rağmen biz İbrahim Bey'le halen görüşüyoruz. Eski dost düşman olmaz."

Diyarbakır'da Şivan Perver ile düet yapan İbrahim Tatlıses, "Şöhrete de doyduk, şana da. Tek ihtiyacımız var o da barıştır. Bütün dünya beni dinlesin ki bir oğlum olursa ki olacak, öyle tahmin ediyorum, adını 'Barış' koyacağım." demişti.

TATLISES'İN SESİ GİTTİ Mİ?

Tatlıses'in psikolojik sorunları olduğu ve sesinin gitmesinden dolayı bu durumun kendisini çok sinirlendirdiği ve hıncını en yakınlarından çıkardığı iddiasının hatırlatılması üzerine ise Yıldız, "İbrahim Bey evde şarkısını da söylüyor, sesinin gitmesi diye bir şey de yok. Fizik tedavi süreci devam ediyor. Programını sıkıştırmak istemediği için şu an albüm yapmıyor." dedi.

YENİDEN EVLENECEK Mİ?

Yıldız, "Yeniden evlenir misiniz?" sorusuna ise "Belli de olmaz, ileride neler olacağını bilemem" diyerek yeniden evlilik fikrine yeşil ışık yaktı.

"DERYA TUNA'YA DÖNERSE..."

İbrahim Tatlıses'in yeniden evlenmesi ya da eski hayat arkadaşı Derya Tuna'ya dönmesi durumunda ne hissedeceği sorusuna Yıldız, "Ben onun hep mutlu olmasını isterim. Derya Tuna'ya dönerse küsmem. Eğer başkasıyla mutlu olacaksa ben bundan neden rahatsız olayım? Kiminle mutlu ise onunla olmasını isterim." dedi.

"İBRAHİM BEY BENİ MAĞDUR ETMEZ"

"Bundan sonra Ayşegül Yıldız'a kim bakacak?" sorusu üzerine Yıldız, "İbrahim Bey bugüne kadar hayatına giren hiçbir kadını mağdur etmediği gibi beni de mağdur etmez. Hayatından çıkan kadınlara da hep saygılı oldu, iyi davrandı." dedi.

5

Haberin Devamı