Türkiye (Son Dakika) Ayşenur 13 gündür kayıp

Ayşenur 13 gündür kayıp

Paylaş
Ayşenur 13 gündür kayıp

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde 1 Kasım'da kuaföre gideceğini söyleyerek evden çıkan 15 yaşındaki Ayşenur Çidem'den bir daha haber alınamadı

Fethiye’nin Çatalarık Mahallesi’ndeki halası Zatenur Bağırıcı’nın yanında kalan Ayşenur Çidem, iddiaya göre yaklaşık 1 ay önce Fethiye’ye odun kesmek için gelen kimliği belirsiz bir kişiyle tanıştı. Halasının yanından 1 Kasım’da kuaföre gitmek bahanesiyle ayrılan Ayşenur Çidem’den bir daha haber alınamadı. Çidem’i bulmak için tüm aile seferber olurken, genç kızın izine ulaşılamadı. 1 hafta önce babası Osman Çidem’i arayarak, "Benim yaşımı büyütün, yoksa ben gelmeyeceğim" diyen Ayşenur Çidem daha sonra telefonu kapattı.

Haberin Devamı

'Evlenmek vaadiyle kaçırıldı'

Kızının evlenme bahanesiyle kandırılmış olabileceğini söyleyen Osman Çidem, görenlerin polisi aramasını istedi. 13 gündür tüm çabasına rağmen kızına ulaşamadığını aktaran Çidem, şöyle devam etti:

"Kızım genellikle halası ile kalıyordu. Kuaföre gitmek için evden ayrılmış. Her yerde aradık bulamadık. Yaptığımız araştırma da Fethiye’ye odun kesmek için gelen bir şahısla tanıştığını öğrendik. Bu şahıs tarafından kaçırılmış olabileceğini düşünüyorum. Bir kez telefonla aradı. Kızım kandırılmış, onu geri istiyorum. Polise başvurduk. Lütfen bilgisi olanlar bize veya polise ulaşsın."

DHA