Magazin Ayşe'yi erkekle aldatan erkek kim?

Ayşe'yi erkekle aldatan erkek kim?

Paylaş
Ayşe'yi erkekle aldatan erkek kim?

Popçu-gazeteci Ayşe Özyılmazel'in, “Sevgilim beni bir erkekle aldattı” açıklaması eski sevgililerini zan altında bıraktı

Özyılmazel’in, Haşmet Babaoğlu, Okan Bayülgen, Murat Dalkılıç, Sulhi Aksüt ve Şahan Gökbakar’dan hangisini kastettiği merak ediliyor.

Haberin Devamı

BAYÜLGEN'LE EGOSU ÇATIŞMIŞTI!

Dilin kemiği yok! Popçu-gazeteci Ayşe Özyılmazel, önceki gün bir röportajında aldatılmayla ilgili bir soruya, "Kadınlarla da aldatıldım, erkeklerle de!" deyince eski sevgililerine şüpheyle bakılmasına neden oldu. Şimdi magazin kulislerinde herkes Özyılmazel'in sevgililerini konuşuyor. Özyılmazel 2007'de 11 gazeteci Haşmet Babaoğlu'ndan ayrıldıktan sonra ünlü şovmen Okan Bayülgen'le aşk yaşamaya başladı. Ünlü gazeteci, üç ay sonunda biten ilişkinin nedenini "Ego çatışması" olarak açıkladı.

AKSÜT'LE YAYINLANMAYAN RÖPORTAJ

Ayşe Özyılmazel, Bayülgen'den sonra popçu Murat Dalkılıç'la bir yaz aşkı yaşadı. İkili, ilişkileri birayı doldurmadan ayrıldı. Özyılmazel, bu ilişkisinin ardından Bodrum'da Şahan Gökbakan öperken görüntülendi. Sibel Çan'ın eski eşi Sulhi Aksüt'le Moda'da bir kafede buluştuğu ortaya çıkınca, "Röportaj için buluştuk" dedi ancak o röportaj hiç yayımlanmadı. Ayşe Özyılmazel'in adı bir ara da oyuncu Serkan Altunorak'la anıldı. (HABERTÜRK)

Haberin Devamı