Türkiye (Son Dakika) Azeri iş insanı İtimat İsmailov silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti

Azeri iş insanı İtimat İsmailov silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti

Paylaş
Azeri iş insanı İtimat İsmailov silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti

İstanbul Bakırköy'de, Azeri iş insanı İtimat İsmailov ofisinde uğradığı silahlı saldırıda öldürüldü. Polis kaçan saldırganı yakaladı

Florya'daki ofisinde akşam saatlerinde Azeri iş insanı İtimat İsmailov silahlı saldırıya uğradı. Yaralanan İsmailov kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

SALDIRGAN YAKALANDI

İddiaya göre, aralarında alacak verecek meselesi bulunduğu öğrenilen ve geçmişte Azerbaycan Adalet Partisi uluslararası ilişkiler sorumluluğu yapan Azeri iş insanı Etimad İsmailov ve Gözel Damirov, İsmailov'un Florya'da bulunan ofisinde buluştu.

Ofiste ikilinin arasında bir tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Damirov, İsmailov'u başından ve kalbinden vurarak ağır yaraladı. Damirov olay yerinden kaçarken, İsmailov kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Azerbaycanlı eski üst düzey polis müdürü ve emekli albay Gözal Damirov'un yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri, bu kişinin aracını Beşiktaş Etiler Mahallesi’nde terk edilmiş buldu. Araç çevresinde yapılan çalışmada şüpheli Gözal Damirov ve şoförü yakalandı.

Haberin Devamı

GÖZALTINA ALINDI

İş insanı İsmailov ile arasında borç meselesi bulunduğu iddia edilen katil zanlısı gözaltına alınarak ifade işlemleri için Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

ADLİ TIP MORGUNA KALDIRILDI

Öldürülen Azeri iş adamı İtimat İsmayilov, kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Hastanede yapılan incelemeler ve savcılık işlemlerinin ardından İtimat İsmayilov’un cenazesi bulunduğu hastaneden alınarak Yenibosna’da bulunan Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

DHA