Futbol Aziz Yıldırım: Ali Koç'a kırgın değilim
Paylaş
Aziz Yıldırım: Ali Koç'a kırgın değilim

Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım önemli açıklamalar yaptı. Sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç'a kırgın olmadığını belirten Yıldırım "Benim için Fenerbahçe defteri kapanmıştır. Karalama yapılmadığı sürece Fenerbahçe'yle ilgili hiçbir yorumda bulunmam" dedi

Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım NTV'ye açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Aziz Yıldırım şunları söyledi:

"Bundan sonra yalnızca Fenerbahçe taraftarıyım. Fenerbahçe iyi bir netice almışsa sevinirim, kötü bir netice almışsa üzülürüm. Ama başkanlıkta ve yöneticilikteki kadar ilgi ve alakam olmaz. Ve hiçbir zaman da Fenerbahçe politikalarının içinde bundan sonra yer almam.

"HİÇBİR KONUDA FİKRİMİ BEYAN ETMEM"

Benim düşüncelerim ayrıdır. Gelen yönetimler rahatça çalışırlar, görevlerini yaparlar, daha sonra gelen insanlara devrederler. Ben bundan sonra Fenerbahçe'yle ilgili, bana sataşılmadığı müddetçe, bana karalama yapılmadığı sürece Fenerbahçe'yle ilgili hiçbir yorumda bulunmam, ve hiçbir konuda da fikrimi beyan etmem. Ama bana karşı yalan, yanlış şeyler söylenirse onlara cevabını veririm. Benim için Fenerbahçe defteri kapanmıştır."

Haberin Devamı

"FENERBAHÇE'YE YAPACAĞIMI YAPTIM"

Ali Koç'a kırgın olmadığını belirten Aziz Yıldırım "Benim için bitmiştir. Takılacak bir konum yok. 20 yıllık başkanlık yaptım. Son süreçte de kendimi mecbur hissettiğim için yapayım diyordum. Normalde bırakmam lazımdı çünkü ben Fenerbahçe'ye yaptım yapacağımı yani." ifadelerini kullandı.