Spor Aziz Yıldırım Beşiktaş derbisi öncesi futbolculardan ne istedi?

Aziz Yıldırım Beşiktaş derbisi öncesi futbolculardan ne istedi?

Paylaş
Aziz Yıldırım Beşiktaş derbisi öncesi futbolculardan ne istedi?

Türkiye bugün Kadıköy'de oynanacak Fenerbaçe-Beşiktaş derbisine kilitlendi. Teknik heyet ve futbolcularıyla bir araya gelen Aziz Yıldırım 'Nefeslerin kesileceği bir maç olsun ' dedi

Sarı-Lacivertliler’de Aziz Yıldırım, başkanlık görevindeki 100. derbisinde Galatasaray’a karşı zaferle sahadan ayrılmıştı.

Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmasında Başkan Aziz Yıldırım, 101. derbi heyecanını yaşayacak.

Aziz Yıldırım, takımından benzer bir başarıyı 101. sınavında Beşiktaş karşısında da yaşatmalarını istedi.

"NEFESLERİ KESEN BİR MAÇ OLSUN"


"Türkiye’de nefeslerin kesileceği bir maç olsun” diye konuştu.

Sezona kötü başlayan Fenerbahçe’de futbol takımını bir an olsun yalnız bırakmayan Yıldırım, adeta oyuncuları ve teknik ekibi bir hoca gibi motive etmişti. Sarı-Lacivertliler’in üst üste gelen galibiyetlerinde büyük pay sahibi olan Yıldırım, başkanlığı dönemindeki 101. derbiden de iyi bir sonuçla ayrılacaklarından emin.

100. MAÇTA FUTBOLCULARI BÖYLE MOTİVE ETMİŞTİ


Hatırlanacağı gibi 100. maçta Kanarya, Kadıköy’de Galatasaray’ı konuk etmiş ve bu maç öncesi Yıldırım, “Bu gelenek bozulmaz. 17 senelik bir gelenek var. 18, 19, 20 devam eder inşallah. Bu gelenek bozulmaz, biz kazanacağız” ifadelerini kullanmıştı.

Ardından ise Fenerbahçe, Cim Bom karşısında son derece üstün bir futbol sergileyip, sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılmıştı. (Fanatik)

Haberin Devamı