Spor Aziz Yıldırım canlı yayında soruları yanıtladı

Aziz Yıldırım canlı yayında soruları yanıtladı

Paylaş
Aziz Yıldırım canlı yayında soruları yanıtladı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, CNN Türk'te Milliyet Spor Müdürü Tayfun Bayındır ve Hürriyet Gazetesi Spor Müdürü Mehmet Arslan'ın sorularını yanıtladı

Aziz Yıldırım'ın sözlerinden satır başları:

Haberin Devamı

-Emenike'nin para sayma görüntüleri var dediler. Algı operasyonları yaptılar. Çok çile çektik. Kulüp manevi anlamda yıprandı.

-Fenerbahçe kulübünde vefa var. Kuvai Milliye ruhunu 3 temmuz sürecinde yaratmış bir Fenerbahçe var. Sonuçta bir hesaplaşma yapılması lazım.

-Yargıtay'da beraat kararı çıkarsa, temize çıkarsak; Fenerbahçe'nin kapısından geçmeyeceğim. Tek isteğim bir defa daha şans verin.

-Bu benim son kongrem bir daha aday olmayacağım.

-Taraftarı heyecanlandıracak futbol için tüm transferleri yapacağız.

-Aradım Emre Belözoğlu'nu bulamadım. Telefonu çaldı çaldı, açmadı. Sonra Başakşehir'le uzatmış. Kulüpte görev verecektik.

-Normal şartlarda bıraktıktan sonra kulübe hiç karışmam. Hayatıma bakarım ama damarıma basarlarsa her şeyi yaparım.

Haberin Devamı

-Ben hapishaneye gittim, bir insan beni ziyarete gelmedi. Kim geldi? Kayseri Başkanı Recep bey ve Manisa başkanı geldi. Bir de Eskişehir Başkanı Halil Ünal geldi. Kırıldım yani. Çoğu da değişti. Bu kadar şey yapmama rağmen, bir tanesi destek vermedi.

-6 şampiyonluk ve 9 ikinciliğimiz var. Denizli'de maçın 16 dakika uzatılması var, atılan konfetiler var, halbuki maçın düdükle bitirilmesi lazım ve maçın tatil olarak, hükmen mağlubiyet ile Fenerbahçe'nin şampiyon olması lazımdı.

-9 senedir Galatasaray, Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenemiyor. 4-5 kere berabere kaldı, hepsinde sevindi.

Cem Yılmaz: Karşınızda çok değerli bir aday var.

Aziz Yıldırım: Cem bey beni güldürüyorsunuz ya...