Spor 'Aziz Yıldırım çıldırdı: Götürmüyorum ulan!'

'Aziz Yıldırım çıldırdı: Götürmüyorum ulan!'

Paylaş
'Aziz Yıldırım çıldırdı: Götürmüyorum ulan!'

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sözleşme fesih bedeli için akıl almaz isteklerde bulunan Yobo'nun menajerine rest çekti

Elindeki yabancıları gönderemediği için Diego Ribas'a lisans çıkaramayan Fenerbahçe'de cumartesi akşamı gergin anlar yaşandı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Brezilyalı 10 numarayı Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa Finali'ne yetiştirmek isteyen Başkanı Aziz Yıldırım ile Asbaşkan Mahmut Uslu, Cristian Baroni ve Joseph Yobo'nun menajerleriyle pazarlık masasına oturdu. İki oyuncuya da sözleşme fesih teklif edildi. Cristian ile yolların ayrılması konusunda prensipte anlaşma sağlandı.

Fesih bedeli için kulüpten akıl almaz isteklerde bulunan Yobo'nun menajeri ise Aziz Yıldırım'ı adeta çılgına çevirdi. "Beni köşeye sıkıştırdığınızı zannediyorsunuz" diyen Yıldırım, menajerin restine restle karşılık verdi.

"PLANINI DIEGO'SUZ YAP"

Fenerbahçe Başkanı, "Diego'yu Manisa'ya götürmeye mecbur olduğumuzu düşünüp ekstra talepler istiyorsunuz. Diego'yu Manisa'ya götürmüyorum ulan" diyerek sözleşme şartlarını Nijeryalı oyuncunun menajerinin suratına fırlattı. Ardından teknik direktör İsmail Kartal'ı arayan Yıldırım yaşananları anlattı.

Başkan, Kartal'a, "Planını Diego yokmuş gibi yap. Yobo gitmemek için ayak diretiyor. Görüşmelere devam ediyoruz" dedi. Önceki idmanlarda Diego'yu as takımda oynatan Kartal da dün Brezilyalı'yı yedeklerle oynattı. Ancak son kararın bugün Manisa'ya gitmeden verileceği belirtildi.

Haberin Devamı