Spor Aziz Yıldırım için oynayacaklar

Aziz Yıldırım için oynayacaklar

Paylaş
Aziz Yıldırım için oynayacaklar

Kötü gidiş nedeniyle futbol takımına olan küskünlüğünü maçlara gitmeyerek hissettiren Başkan Aziz Yıldırım'a karşılık, futbolcular galibiyet sözü verdi

Aralarında konuşan oyuncuların, "Bir dediğimiz iki olmuyor. Tüm takımlara oranla daha iyi şartlarda, daha iyi konforda maçlarımıza gidip geliyoruz. Bizim için herşeyi yapan başkanımız ve yönetimimize karşı bu maçı alıp, O'nun küskünlüğünü sona erdirmeliyiz. Biz Fenerbahçeyiz.

Şampiyonluk için henüz çok erken. Mutlu sona ulaşmak kendi elimizde. Önce Gaziantep maçını ardından Galatasaray derbsisini kazanırsak, herşey lehimize döner. Büyük Fenerbahçe taraftarını da daha fazla üzmemeliyiz" şeklinde konuştukları öğrenildi.

Haberin Devamı

SON MAÇI İZLEMEMİŞTİ

Bilindiği gibi; Fenerbahçe'nin 2 hafta önceki Antalya maçını statta olmasına rağmen tribünlerde gözükmeyen ve içeride ekrandan izleyen Aziz Yıldırım, geçen hafta ise Gençlerbirliği ile Ankara'da oynanan maça gitmemişti.

Son yönetim kurulu toplantısına da katılmayan Yıldırım, dün ise Mersin'e giderek bayan basketbol takımının maçını izleyerek destek oldu.

Aziz Yıldırım'ın Gaziantepspor maçında protokoldeki yerini alıp almayacağı merakla bekleniyor. Elde edilen bilgileri göre Başkan'ın Gaziantepspor maçını da içeriden izleyip, hafta içindeki kupa yarı final maçında Manisaspor ile oynanacak karşılaşmada ise tribüne dönmesi bekleniyor.

Uğur DEMİRKIRDI/İstanbul (DHA)

Haberin Devamı