Spor Aziz Yıldırım yine bombaladı

Aziz Yıldırım yine bombaladı

Paylaş
Aziz Yıldırım yine bombaladı

Yıldırım, Fenerbahçe'nin eski teknik direktörleri, Daum, Aykut Kocaman, Zico ve Ersun Yanal'ı eleştirdi

Arda ile ilgili haber var. Arda'yı azarlamışız. Bunu acilen yarın yalan olduğunu yazacaklar. Bakın ben bunu açıkladım. Arda'yı aradım durumu nedir diye sordum. Arda dedi ki, "Gayet iyi durumda çalışıyor ama bizim sisteme göre hoca oynatmıyor. Ama çok iyi oyuncu çok karakterli bir insan" dedi.

"ERSUN YANAL'I ARADIM..."
Ondan önce Ersun Yanal'ı aradım "Diego'yu alırsak ne dersin?" dedim. Ben araştırma yapayım döneyim dedi. Araştırdı döndü, o da Arda ile konuştu. Evet alabiliriz iyi olur dedi. Arda'nın tek söylediği laf budur. bizim ona ne kızmaya ne de sen karışma demeye hakkımız ykotur. Arda değerli bir oyuncudur. biz kendisinden istediğimiz bilgiyi duyduk. Biz bilgi takviyesi yaptık. Azarladı falan bunlar ayıp şeyler.

"İŞİM GÜCÜM YOK HERKESİ AZARLAMAK İÇİN..."
İşim gücüm yok herkesi azarlamak için mi burdayım? Ahlaksızlık bu. Ağır konuşurum altından kalkamazsınız. Benim adımı bu şekilde anamazsınız. Bir şey söylemişsem arkasındayım. Dibine kadar. Sizler gibi değilim. Herkes doğru olanı yazsın biz de kabul edelim. Böyle ayıp yani.

"BEN ARDA'YI NEDEN AZARLIYIM"
"Bu tip hareketleri yapmayın lütfen. Ben niye azarlıyayım çocuğu ya. Benim yaşadıklarımı ben biliyorum. Eğer sizin elinizde bir belge varsa, bu olayların böyle olduğuna dair getirin koyun önüme. Özür diliyeceğim. Arda'ya kızıyorsanız onun üzerinden, Yanal'a kızıyorsanız onun üzerinden haber yapın. Kim olursa sabah televizyona çıkarım herkese cevabını veririm. Bugün burada Fenerbahçe yeni teknik direktörünü imza ile başlatıyoruz.

"İSMAİL KARTAL İLE BİR ANLAŞMA İMZALAMADIK"
Hiçbir anlaşma imzalamadık İsmail Kartal'la. Paran şu olacak bu olacak konuşmadık. Futbol A.Ş açıklayacaktır. Biz imza töreni yapıyoruz. Camianın çocuğudur diye bir laf var. Hayır. Sayın İsmail Kartal Fenerbahçe'de teknik direktörlüğü hak etmiş bir spor adamıdır. Bizim çocuğumuz şeklinde bakmıyorum olaya. İki üç gündür çalışma yaptık. Yönetim bir araya geldi iyice değerlendirdi. Sayın İsmail Kartal'la Fenerbahçe'yi yürütmeye karar verdik.

"NE AYKUT KOCAMAN, NE ZICO, NE ERSUN YANAL..."
Camiamızın çocuğudur, bizdendir yok. Her şeyi açık açık net konuştuk. İnşalllah uzun süre burada hizmet edecektir. Ne Aykut Kocaman, ne Zico, ne Ersun Yanal Türkiye'de hiçbir takımda başarılı olamamışlardır. Varsa diyin. Ama Fenerbahçe'yi şampiyon yapmışlardır. ancak kendileri yapmamışlardır. Burada bir ekip çalışması vardır. Bekçisi, taraftarı, kongre üyesi hepsidir. Bu ekip armonidir. Aynı sesi çıkarmazsa başarılı olamazsınız."

"KİMSE 'BEN ŞAMPİYON YAPTIM' DEMESİN"
Kimse 'Ben şampiyon yaptım' demesin. İyi inceleyin. Daum. İyi bakın. Trabzon'a burada şampiyonluğu kaybettik. Bizi iki defa şampiyon yaptı. O mu yaptı, o mu kaybetti? Bunların tartışmasını yapın. Aykut hoca evet Galatasaray'la burada ligi kaybettik ertesi sene şampiyon olduk. Bir sene şampiyon olmakla bu değerlendirmeleri yapmayın. Herkesle yaşadığımı anlatacağım. Ne çekiyorsak kurumsal yapı diye susuyoruz. İçimize atıyoruz. Ama başkaları gidip rakı masalarında, sohbet masalarında yalan şeyler anlatıyor biz cevap vermiyoruz diye. Ama artık cevap vereceğiz. Fenerbahçe'nin sorumluluğu yetkisi her şeyi İsmail hocanındır, başarı İsmail hocanındır, başarısızlık Yıldırım ve yönetiminindir.
Özür dileyerek, sayın İsmail hocam kusura bakma.
Hayırlı olsun İsmail hocam.

İSMAİL KARTAL

Yöneticilerime bana bu görevi verdikleri için teşekkür ederim. Bu görev için çok sabrettim ve bekledim. Bir ayrılık oldu. Yıllardır görev yapıyorum. Aykut Hoca ile son bir yıl da da Esun Hoca ile çalıştım. Bilgi birikim ve deneyimlerim ile takımımı ile kenetlenetek yola devam etmek için bu görevi kabul ettim.

Kafalardaki soru işaretleri olabilir. SOn dört yıldır bu takımın içerisindeki bi antrenör olarak, takımım adına neler lazım. Bu soruların hepsine cevabım var.





Haberin Devamı