Spor Aziz Yıldırım'a sert uyarı

Aziz Yıldırım'a sert uyarı

Paylaş
Aziz Yıldırım'a sert uyarı

Kulüpler Birliği Başkanı İlhan Cavcav, bugün İstanbul'da yapılan birlik toplantısına katılmayan Fenerbahçe için "Bir sonraki toplantıya da katılmazlarsa ihraç ederiz" uyarısında bulundu

E-bilet konusunun gündeme getirildiği toplantının ardından açıklama yapan Kulüpler Birliği Başkanı İlhan Cavcav, toplantıya katılmayan kulüplere dikkat çekti. Geçen hafta Ankara'da yapılan toplantının ardından bugünkü toplantıya da Fenerbahçe'den temsilci gönderilmemesine değinen Cavcav, "Fenerbahçe bir sonraki toplantıya da katılmazsa ihraç ederiz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Aynı zamanda Gençlerbirliği Spor Klubü Başkanı olan İlhan Cavcav Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın, Kulüpler Birliği’ne katılmaması hakkında ise “Aziz Yıldırım ateş olsa cürmü kadar yer yakar. Kim ne yaparsa kötülük kendinedir. Futbol içinde birlik beraberlik ve kardeşliğin bizlere yarar sağlayacağı bir yerde ne Trabzon ne de Fenerbahçe Başkanı'nın ileri geri sözleri olamaz. Ben 80 yaşına gelmiş biri olarak gülüyorum.

Bu hareketleri nedeniyle iki kulübümüzü de ayıplıyorum. Hacıosmanoğlu geldiği için teşekkür ediyorum. Zaman kardeşlik zamanıdır. Herkes kardeş olmalıdır. Ben futbol ailesinden gelmiş bir insanım. 24 yaşında Fenerbahçe bana 4 milyar para verdi, babam futbol oynamama izin vermezdi. 8 gün hastanede yattım, sen Aziz Yıldırım olarak bana telefon et" dedi.

Haberin Devamı