Spor Aziz Yıldırım'dan 15 milyon euroluk bomba

Aziz Yıldırım'dan 15 milyon euroluk bomba

Paylaş
Aziz Yıldırım'dan 15 milyon euroluk bomba

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bir yabancı için 15 milyon euro ayırdığını ifade ederek taraftara müjdeyi verdi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bir yabancı için 15 milyon Euro ayırdığını ifade ederek taraftara müjdeyi verdi. Haberturk'ten Serdar Ali Çelikler'e konuşan Aziz Yıldırım şu ifadeleri kullandı.

Haberin Devamı

“Şimdi +2’ye bir +2 daha eklendi. Bu karar belki birkaç kulübün elden çıkarmak istediği ancak sözleşmeleri nedeniyle kurtulamadığı oyunculardan daha rahat kurtulma olanağı sağlayacaktır. Ancak bence yanlış karar. Çünkü zaten kadrodaki 2 yabancı oyuncuyu genelde yedek bırakıyorsunuz. Şimdi 2 isme daha ‘Git tribünde otur’ diyeceksiniz. Tribünde oturacak adama para verilirmi? Ya da sırf tazminat ödememek için tribünde oturttuğunuz adamdan takıma katkı ne kadar beklenir?

'PEKİ KİMİ TRİBÜNE GÖNDERECEĞİZ?'

Şimdi 1 yabancı futbolcu için 15milyon Euro bonservis bedeli hazırladık, bekliyoruz. Ama bir taraftan da düşünüyorum, bu adamı da aldım, kadroda Stoch dahil 8 yabancı var. 15 milyon Euro’yu bir futbolcuya verdik, 1 yabancı daha aldık diyelim. Kimi tribüne göndereceğiz? Tribüne gönderdiğimizden nasıl katkı alacağız? Oyuncu bir süre sonra huzursuzluk çıkarabilir. Ayrıca tribünde oturtacağımız adama para da ödeyeceğiz. Federasyon artılı sistemi bence yeniden gözden geçirmeli.”

DEİVİD VE GÜİZA OLABİLİR

Bu sözler üzerine F.Bahçe’yi takip edenlerin tribünde oturacak yabancı oyuncular için Deivid ve Güiza isimlerinin üzerinde durduğunu, böyle bir durum istenmiyorsa kulübün bu 2 oyuncuyla belli bir tazminat karşılığı anlaşıp yolları ayırmasını, böylece lige toplam 8 yabancıyla başlanmasının daha mantıklı olacağını belirttim. Aziz Yıldırım, bu 2 isimiçin verilmiş bir kararlarının bulunmadığını, şu anki durumitibarıyla Güiza ve Deivid’in gönderilmesi gibi bir durumun da söz konusu olmadığını söyledi. Başkan, 2 fazla yabancının A2 Ligi’nde oynama şansının bulunduğunu ancak bu konuya da sıcak yaklaşmadıklarını da dile getirdi.

(HaberTürk)

Haberin Devamı