Spor Aziz Yıldırım'dan Galatasaray maçı için flaş karar!

Aziz Yıldırım'dan Galatasaray maçı için flaş karar!

Paylaş
Aziz Yıldırım'dan Galatasaray maçı için flaş karar!

25 Ağustos'ta Manisa'da Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa maçı öncesinde geçtiğimiz yıllarda yaşanan tartışma tekrar gündeme geldi

Takvim Gazetesi'nin haberine göre, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Süper Kupa maçı için Manisa'ya takımla birlikte gitme kararı alırken karşılaşmayı da sarı lacivertli taraftarlarla birlikte izleyecek.

3 Temmuz sürecinden beri Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile gerilim yaşayan ve her fırsatta sert açıklamalar yapan Yıldırım'ın böylelikle Aysal ile karşılaşmamak için bir çözüm bulduğu ifade edildi. Maçı Sarı- Lacivertli taraftarlarla birlikte izleyecek olan Aziz Yıldırım'ın tam karşı tribününde ise Ünal Aysal olacak. Aysal karşılaşmayı protokol tribününden izleyecek. Yıldırım'ın kupanın kazanılması halinde protokole gidip gitmeyeceği de merak konusu.

GEÇEN SEZON ARAYA DEVLET GİRMİŞTİ!

Geçen sezon Kadir Has Stadı'nda oynanan Süper Kupa finalinde de benzer bir kriz yaşanmıştı. Protokolde Aziz Yıldırım ile Ünal Aysal'ın arasına dönemin Devlet bakanları Suat Kılıç ile Taner Yıldız girmişti.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Galatasaray Başkanı Ünal Aysal Süper Kupa maçını yan yana değil karşılıklı tribünlerden izleyecek.

Haberin Devamı