Spor B planı Terim

B planı Terim

Paylaş
B planı Terim

Galatasaray'da teknik direktör Frank Rijkaard'ın takımı toparlayamaması ve Aslan'ın OFK Belgrad'a elenmesi halinde Hollandalı çalıştırıcının görevine son verilecek. Rijkaard'ın yerine düşünülen tek isim ise Fatih Terim

Frank Rijkaard dünya çapında bir teknik adam... Barcelona’da Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu bile yaşadı... Ancak Galatasaray’da frekanslar şu ana kadar uyuşmadı... Geçen sene yaşanan koskocaman bir hüsran... Bu sene şu ana kadar yaşananın da aynısından farkı yok. Böyle olunca ortaya atılan planlar çok! İşte Galatasaray’da kötü gidişin sürmesi halinde kulislerde konuşulan B Planı şu: “Güle güle Rijkaard, gel takımı kurtar Fatih Terim.” Yönetim, Rijkaard’ın kötü performansının sürmesi halinde kendisine yol verecek, bu defter burada kapanacak.

Haberin Devamı

Ondan sonra düşünülen teknik adam kesinlikle bir Avrupalı çalıştırıcı değil tam aksine bildik tanıdık bir sima: “Fatih Terim.” Terim’in Türkiye’yi ve Galatasaray’ı çok iyi bildiğini kaydeden yöneticiler şunları söylüyor: “Yeni bir yabancı çalıştırıcı risk olur. Türkiye’yi tanıyana kadar lig biter. Fatih hoca bizden biri. Galatasaray’ı ancak bu darboğazdan o çıkarır. Maceraya gerek yok. Kötü gidiş devam ederse taraftar Ali Sami Yen’i başımıza yıkar.” Fatih Terim’in ise “Türkiye’de takım çalıştırmam” demesine rağmen yumuşadığı ve “Aslında bazı konularda sınır koymak doğru değilmiş. Bunu zaman bana gösterdi. Galatasaray bizim evimiz. Ancak görevde bir teknik adam varken, bu konular hakkında yorum yapmak bana yakışmaz. Ben Cim Bom’un en kısa zamanda düzlüğe çıkacağına eminim” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı