Gündem Baba dayağı intihara mı sürükledi?

Baba dayağı intihara mı sürükledi?

Paylaş
Baba dayağı intihara mı sürükledi?

Ecem Çokluk'un ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmada aralarında en son beraber görüldüğü ve erkek arkadaşı olduğu belirtilen 15-16 yaşlarındaki B.A.'nın da aralarında bulunduğu 3 kişinin ifadesine başvuruldu

Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 3 kişiyi gözaltına aldı. Emniyette yapılan sorgulamada bu kişilerden Ecem’in en son görüldüğü kişi olan B.A.’nın ifadesinde, "Ecem’le 2 ay önce facebooktan tanıştık. Çıkma teklif ettim, kabul etti. İki kez buluştuk. En son olay günü buluştuk. Aşık Veysel Mahallesi’nde bulunan uçurumun oraya gittik. Ailesinden çok şikayet ediyordu.

Haberin Devamı

Babası gezmesine izin vermiyordu. Babasından şikayetçiydi. Uçurumun oraya geldiğimizde birden kendini atmak istedi. Durumu fark ettiğimde onu tutarak geri çektim. Tam geri dönerken birden elimden kurtularak kendini uçurumdan aşağı attı" dediği öğrenildi.

>> ÖNCE KEMANI SONRA CESEDİ BULUNDU

Sınıf arkadaşı M.A.’nın da ifadesinde "Sınıfta yan yana oturuyoruz. Anne babası sürekli baskı yapıyordu. Ecem’i sürekli dövüyorlardı. Bize sürekli ailenin baskısından bıktığını uçurumdan atacağını söylüyordu. Olay günü Ecem ve B.A.’yı yan yana gördüm" dediği bildirildi.

Ecem’in okuldan bir başka kız arkadaşı M.S.’nin de "Ecem’le sınıf arkadaşıyız. Anne babası Ecem’i dövüyordu. Geçen hafta okulun penceresinden atlamak istemişti. Olay günü arkadaşıyla buluşacaktı" dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

B. A. ve Ecem’in kız arkadaşları M.A., ile M.S., ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

(DHA)