Gündem Baba evinde son gece

Baba evinde son gece

Paylaş
Baba evinde son gece

Eski başbakan Mesut Yılmaz ile Berna Yılmaz’ın 38 yaşındaki oğlu Yavuz Yılmaz evdeki çalışanları ve korumaları izne yolladı. Anne-babası da Amerika’daydı. Baba evinin yatak odasında babasının ruhsatlı silahıyla şakağına tek kurşun sıkıp hayatına son verdi

Yavuz Yılmaz’ın psikolojik sorunları olduğu, son dönemde iş hayatından da koptuğu öğrenildi.

BEBEK’TEKİ KENDİ EVİNDE KALMADI


Yavuz Yılmaz önceki gece Bebek’teki evinde kalmak yerine seyahatte olan anne-babasının İstanbul Beykoz Konakları’ndaki villasına gitti. Evdeki iki çalışanı, şoförü ve korumalara izin verdi. 08.30’da komşular tek el silah sesi duydu. O sırada koruma da gelmişti. Kapı açılmayınca çilingirle eve girildi.

SİLAH 1993'TE HEDİYE EDİLMİŞ


Yavuz Yılmaz sağ şakağından tek kurşunla vurulmuş olarak anne-babasının yatağında bulundu. Babasına 1993’te hediye edilen smith Wesson marka toplu tabanca yanındaydı. Mesut-Berna Yılmaz, Amerika Los angeles’taydı. Yanlarında aile dostları bir çift vardı. Planlandığı gibi dün Türkiye’ye döneceklerdi.

UÇAKTA İNTERNETİ KESTİLER


Haberi havada almamaları için THY uçağının internet bağlantısı kesildi. Mürettebat uyarıldı. saat 19.30’da İstanbul’a indiler. araca bindiklerinde aile dostları Abdurrahim Albayrak ‘Başınız sağolsun’ diyerek acı haberi verdi. Berna-Mesut Yılmaz cenazenin bulunduğu Florence Nightingale Hastanesi’ne gittiler.

GECE HASTANEDE KALDI


Mesut Yılmaz aralarında fatih Terim’in de olduğu dostları ile 21.00’de hastaneden ayrıldı. Berna Yılmaz geceyi cenazenin tutulduğu florence Nightingale Hastanesi’nde geçirdi.

CENAZE YARIN


Yavuz Yılmaz, Marmara İlahiyat Camisi’nde yarın kılınacak öğle namazının ardından Kanlıca Mezarlığı’nda toprağa verilecek.


Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti


Yavuz Yılmaz kimdir? (Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti!)


Yavuz Yılmaz'ın yaşamını yitirdiği olay yerinden ilk fotoğraflar


Yavuz Yılmaz, sunucu Neşe Sapmaz'la 3 yıl birliktelik yaşamıştı