Gündem Baba - kız derede boğuldu

Baba - kız derede boğuldu

Paylaş
Baba - kız derede boğuldu

Baba - kız derede boğuldu

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, dere kenarında oynarken suya düşerek akıntıya kapılan kızı 9 yaşındaki Berna Altay’ı kurtarmak iiçin suya atlayan 33 yaşındaki Engin Altay, kızı ile birlikte boğularak can verdi.

Haberin Devamı

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda çalışan Engin Altay, eşi ve iki çocuğu ile birlikte dün piknik için ilçeye bağlı Yunuslu Köyü’ndeki Karagölü Mevkii’ne gitti. Gün boyu Gülüç Deresi’nin kenarında piknik yapan aile, dönüş için hazırlık yapmaya başladığı sırada dere kenarında oynayan Berna Altay, dengesini kaybederek dereye düştü. Kızının akıntıya kapıldığını gören Engin Altay, elbiseleriyle suya atladı. Ancak Engin Altay da, kızıyla birlikte akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Çevredekilerin haber vermesiyle gelen jandarma ve sivil savunma ekiplerinin çalışması sonucu önce Berna, sonra da Engin Altay’ın cesetleri dereden çıkarıldı.

Sağlık görevlilerinin yaptığı muayenede baba ve kızının öldüğü belirlendi. Engin Altay’ın eşi, acı haberi duyarak olay yerine gelen yakınlarıyla birlikte, dere kenarında yan yana konulan cesetlerin başında gözyaşı döktü. Cesetler, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsinin ardından da cesetler aileye teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İlhan ÇETİN/EREĞLİ(Zonguldak), (DHA)

Haberin Devamı