Türkiye (Son Dakika) Babadan, laf atana değil kızına öldüresiye dayak

Babadan, laf atana değil kızına öldüresiye dayak

Paylaş
Babadan, laf atana değil kızına öldüresiye dayak

Kahvenin önünden geçen kızına laf atıldığını duyan baba, eve gidip kızını öldüresiye dövüyor!

Okurken her satırında isyan edeceğiniz olay, başörtülü bir kızın kahve önünden geçmesiyle başlıyor. O kızın babası da kahvede. Yan masada oturan adam yoldan geçen kızı öyle cümlelerle taciz ediyor ki baba yerinden kalkıp eve gidiyor ve kızını dövüyor.

Dehşete düşüren olayı Habertürk yazarı Esin Övet köşesinde şu satırlarla anlattı:

Bu kadar mı gözünüz döndü, çüş Sinop’ta bir kadının eteğinin altından cep telefonuyla fotoğrafını çeken bir adam yakalanmış, linç edilmek istenmiş. Olacak iş değil. Deliriyorum, çıldırıyorum. Bu adamları durdurun.

Allah aşkına porno sitelerini açın, bir şey yapın. Bu manyaklar da iyice doysun. Bu nedir ya Allah aşkına? Mini etek, uzun etek, çarşaf marşaf, türban fark etmez. Sapık her zaman sapık.

"TÜRBANLI KIZIN BAŞINDAN GEÇENİ ANLATAYIM MI?"


Size türbanlı bir kızın başına gelen gerçek bir olayı anlatayım mı? Kızın babası çoğu zamanını kahvede geçiriyormuş. Kız bir gün eve dönerken kahvenin önünden geçiyor. Kızın başında türbanı, üstünde de normal bir kıyafet var. Eteği yere kadar. Hatta ayakları bile görünmüyor. Eteğin önünde belden yere kadar düğmeler var. Baba da o esnada kahvede. Yan masalardan, “Şu kıza bak. O eteği bir parçalarım ben. O düğmeleri dişimle açarım” diyen bir konuşma.

"BABA, KIZINI ÖLDÜRESİYE DÖVÜYOR"


Baba deliye dönüyor. Eve gidiyor ve kızını öldüresiye dövüyor. Günlerce eve kapatıyor. Bu Türk filmi değil, gerçekten yaşanan ve halihazırda yaşanmaya devam eden bir durum. Başka söze gerek var mı? Benim artık aklım durdu. Sapıklık, gerçekten sapıklık. Doymuyorlar.

Haberin Devamı