Yaşam Babalara özel koltuklar

Babalara özel koltuklar

Paylaş
Babalara özel koltuklar

Her yıl günler öncesinden başlayan Babalar Günü hediye arayışları, tatlı bir telaşa dönüşüyor

Modelleriyle geleneksel çizgiyi koruyan ancak trendleri de yakından takip eden Buka, Babalar Günü’nde babasını rahat ettirmek isteyenlere hem şık hem rahat hem de konforlu tekli koltuklarıyla alternatifler sunuyor. Buka’nın Haziran ayı boyunca sürecek kampanyası da, babalara gerçek rahatlığı verecek koltukları uygun fiyatlarla alma fırsatı sunuyor.

Haberin Devamı

Golf ile dünya kupası maçları ayrı bir keyif olacak

İşten eve yorgun gelen babaları dinlendirmeyi vaad eden Golf, onları keşfe davet ediyor. Kavisli kolçakları golf sopası formundan esinlenerek tasarlanan Golf, oturma odalarına konforu getiriyor. Farklı kumaş seçeneklerinin yanı sıra 360 derece dönme özelliğiyle de Golf koltuk televizyon izlemeyi ayrı bir keyfe dönüştürüyor. Maç sever babalar Haziran ayında gerçekleşecek dünya kupası maçlarını keyifle takip edebilecek.

Yorucu şehir hayatı son buluyor

Babaları yorucu şehir hayatının kaosundan uzaklaştıracak Nest, sadelik ve fonksiyonellik düşüncesine dayanarak, sakin ve huzurlu iç mekanlar oluşturmak için tasarlandı. Nest, konfor ve estetiğin dışında çeşitli ölçü, model ve değişen yapısıyla babaları rahat ettirecek bir dizayna sahip. Derin oturumuyla estetik ve ergonomiyi bir araya getiren Avola da rahatına düşkün babalar için tercih edilebilir.

Haberin Devamı

Ay tutulmasından ilham alan Moon

Buka’nın babaları rahat ettirecek bir diğer koltuğu da Moon. Ay tutulmasından ilham alınarak tasarlanan tekli koltuğun üç farklı renk alternatifiyle dört konik ayağı bulunuyor. Oturma ve yaslanma kısımları ise farklı renk ve dokulara sahip kumaşlardan seçilebiliyor. Kendine özgü dokulu kumaş seçeneği sunan Moon, modern tasarımıyla evlere şıklık katıyor.