Gündem Babalarının arabasında havasızlıktan öldüler

Babalarının arabasında havasızlıktan öldüler

Paylaş
Babalarının arabasında havasızlıktan öldüler

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde 5 yaşındaki Fadile ile 4 yaşındaki Pınar Unutur isimli iki kardeş, oyun oynamak için girdikleri otomobilde uyuya kalınca havasız kalarak yaşamlarını yitirdi

Duyanları şoke eden olay, dün akşam saatlerinde Suruç'ta yaşandı. İddiaya göre, bazı akrabalarını ziyaret etmek için gittiği Malatya'dan dönen 34 yaşındaki İzzet Unutur, 63 FB 456 plakalı otomobilini Sarayaltı Mahallesi'ndeki evinin önüne park etti.

Unutur, daha sonra girdiği evde uyurken, 25 yaşındaki eşi Fatma Unutur ise, ses yapmamaları için 4 çocuğunu dışarıya oyun oynamaya gönderdi.

Babalarının rahatsız olmaması için dışarı çıkan Unutur kardeşlerden Pınar ve Fadile, evin önünde park halinde duran otomobile binip oyun oynamaya başladı.

Bir süre sonra otomobilde uykuya dalan Pınar ve Fadile, eve dönen ablaları 9 yaşındaki Meral ve 8 yaşındaki Aysel Unutur tarafından fark edildi. Otomobilin kapısını açan ama kardeşlerini uyandıramayan Aysel ve Meral, daha sonra durumu annelerine bildirdi.

Otomobile gelen ve iki kızının hareketsiz olduğunu gören anne Fatma Unutur, çığlık atarak feryat etmeye başladı.

Genç kadının bağırması üzerine sokağa çıkan eşi İzzet ve komşuları, hareketsiz duran iki kardeşi otomobille Suruç Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada yaşamlarını yitirdiği saptanan iki kız kardeşin cesedi, Cumhuriyet Savcısı'nın şüpheli bulması üzerine kesin ölüm sebeplerinin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kızlarının ardından gözyaşı döken acılı anne Fatma Unutur ise acısı diğer kızları Aysel ve Meral'e sarılarak kendisini teselli etti. Yaşananların ardından Cumhuriyet Savcılığı, ölen iki kız kardeşin anne ve babasının ifadesine başvururken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ŞANLIURFA (DHA)