Spor 'Babama bile söyleyemedim'

'Babama bile söyleyemedim'

Paylaş
'Babama bile söyleyemedim'

Orhan Şam, "Hiçbir suçum yokken mağdur duruma düştüm. Olayı babama bile söyleyemedim" dedi

Kasımpaşa'nın yaz döneminde Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı futbolcu Orhan Şam'ın sürpriz bir kararla ani bir şekilde kadro dışı kaldığı ve sözleşmesnin fesih edildiği iddia edildi.

Haberin Devamı

İddiaya göre Orhan Şam ile yapılan sözleşmenin fesih nedeni futbolcunun Fenerbahçe'nin UEFA Tahkim Kurulu'ndaki savunmasına katılmasıydı.

Gündeme bomba gibi düşen olayla ilgili Milliyet Skorer'e konuşan Orhan Şam, kadro dışı kararının kendisine tebliği edildiğini doğruladı ve "Çok üzgünüm. Ne yapacağımı bilemiyorum.

Hiçbir suçum yokken mağdur duruma düştüm. Bana iki gün önce Kasımpaşa idmanına katılamayacağım iletildi. Babam iki gündür idmanlara katıldığımı zannediyor ona bile söyleyemedim." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Fenerbahçe'nin sahip çıkacağı konuşulan Orhan Şam, konuyla ilgili "Tabi ki Fenerbahçe'ye dönmek isterim, her futbolcu Fenerbahçe'de oynamak ister" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Öte yandan sarı-lacivertli kulübün de sözleşmesini fesih etmesi halinde Orhan Şam'ı yeniden kadrosuna katacağı öğrenildi. Orhan Şam, sezon başı Alper Potuk transferinde Eskişehirspor'a Henri Bienvenu ile birlikte takas edilmiş, daha sonra Kasımpaşa'ya transfer olmuştu.