Spor "Babamı bile tanımam"

"Babamı bile tanımam"

Paylaş
"Babamı bile tanımam"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma için herhangi bir transfer teklifi almadıklarını söyledi

Fikret Orman, BJK TV’ye yaptığı açıklamada, Quaresma için Beşiktaş’a gelen bir teklif olmadığını ifade ederek, "Beşiktaş ile konuşulmadan Quaresma’nın bir takıma gitmesi, sıfırın altında sıfırdır. Beşiktaş ileri giderken bunu gündeme getiriyorlar. Bundan rahatsızlık duyuyorum. Konu Beşiktaş olunca babamı bile tanımam. Quaresma ile ilgili bir problemim yok. Kurumun şahsiyetine göre hareket ediyoruz. Quaresma ilgili her şeyi yapmaya çalıştık ama olmadı" ifadelerini kullandı.

Quaresma’nın isminin Galatasaray ile anılması konusunda Orman, şöyle konuştu:
"Quaresma için Galatasaray Kulübü ile hiç kimsenin bir teması olmadı. Gündem değiştirerek Beşiktaş’ı elleriyle aşağıya çekmeye çalışanlara söyleyecek laf bulamıyorum. Beşiktaş’ı bir yerlere getirmeye çalışıyoruz. Yalan haberlerle gündemi meşgul ediyorlar ve taraftarı örgütlemeye çalışıyorlar. Beşiktaş’ın duruşu var. Bu duruştan ne ileri ne de geri gidiyoruz. Kimse bunlara inanmasın. Herhangi bir futbolcu ile alakalı bir görüşmemiz olsa bunu söyleriz. Beşiktaş’ı kullanarak para kazanan insanların bu haberleri yapmasından rahatsızlık duyuyorum."

"Saha sonuçlarımız iyi gidiyor ama herkesin ayaklarını yere sağlam basması lazım" diyen Fikret Orman, transferle ilgili de şunları kaydetti:
"Bizim amacımız ligi en iyi yerde bitirmek. Beşiktaş için bu da birinciliktir. Transfer yaptığımız haberleri gerçek değil. Halka açık bir kulübüz. Transferimizi önce borsaya bildirip, sonra internet sayfamızda açıklıyoruz. Şu anda bir transferimiz yok. Arkadaşlarımız çeşitli incelemeler yapıyor. Ben transfer yapacak kişi değilim. Bir sistem üzerinde yürüyoruz. Bundan sonra transferi başkan ve futbol sorumlusu yapmayacak. Bu sistem de sezon sonuna kadar oturmaya başlayacak. Mesele yetimin hakkını en iyi şekilde harcamaktır. Bin lira maaş alıp yağmurda maça gelen, çocuğunun rızkını bizlere veren kişilerin parasını harcıyoruz. Bunun için bir defa değil, bin defa düşünerek hareket edeceğiz. Herkes bildiği işi yapacak. Artık yöneticiler transferlerden geri çekilecek. Futbolun ehli insanlarından bir sistem oluşturacağız."

STAT KONUSU

Fikret Orman, stat konusuna da değinerek, "İnönü Stadı’nı çok güzel yapmak, güzel bir görüntü yaratmak istiyoruz. Taraftarımıza uygun ve rakiplerle gelir farkını kapatacak bir stat yapmak amacındayız. En ufak detayına kadar inceliyoruz. Bu nedenle de Almanya’ya bir seyahat yapacağım" dedi.

BASKETBOL MAÇINA DAVET

Başkan Orman, siyah-beyazlı taraftarları Basketbol THY Avrupa Ligi’nde 30 Kasım Cuma günü oynanacak Barcelona Regal maçına davet etti.

Geçen hafta futbol maçı yerine basketbol karşılaşmasına gittiğini hatırlatan Orman, "Çünkü basketbol takımımız, geçen sezon çok önemli başarılar elde etti. Bu ivmeyi kaybetmemek için basketbol maçına gittim. Camianın her noktası çok önemli. Her yere destek vermeye çalışıyoruz. Cuma günü de Barcelona ile maçımız var. Tüm taraftarlarımızı bu maça davet ediyorum" diye konuştu.

AA

Haberin Devamı