Magazin Babası evlendi, kızı hamile!

Babası evlendi, kızı hamile!

Paylaş
Babası evlendi, kızı hamile!

Bir kaç gün önce sevgilisi Evin Elçin ile sürpriz bir evlilik yapan Mustafa Denizli'den sonra kızı Selin Denizli de bombayı patlattı

Sağlık nedenleriyle Beşiktaş'ı bırakmak zorunda kalan ünlü teknik direktör Mustafa Denizli, geçen hafta sürpriz yapıp bir süredir beraber olduğu Evin Elçi ile sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu.

Haberin Devamı

MUSTAFA DENİZLİ'NİN SÜRPRİZ EVLİLİĞİ!

Denizli Ailesi'nde sürprizler devam etti ve ikinci sürprizi ise arayı hiç açmadan Mustafa Denizli'nin büyük kızı Selin Denizli patlattı! Günaydın'da yer alan habere göre; sosyete kulislerinde bir süredir ünlü iç mimar Abdullah Burnaz ile flört eden ve aynı evde yaşayan Selin Denizli'nin bir aylık hamile olduğu konuşuluyor!

ÖNCEKİ AY EŞİNDEN BOŞANDI

Ünlülerin mimarı olarak tanınan Abdullah Burnaz, Selin'le tanıştıktan sonra 11 yıllık eşi Özlem Hanım'ı terk etmişti. Özlem Hanım da, Selin'le aşk yaşamaya başlayan eşine boşanma davası açmış; dilekçesinde zina yaptığını öne sürdüğü eşi Abdullah Burnaz'dan 2 milyon 500 bin TL tazminat istemişti. Çift, yaklaşık 1.5 ay önce anlaşmalı bir şekilde boşanmıştı.

Haberin Devamı