Magazin Babası vefat eden Özcan Deniz Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti

Babası vefat eden Özcan Deniz Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti

Paylaş
Babası vefat eden Özcan Deniz Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti

Sanatçı ve oyuncu Özcan Deniz 1 yıldır kanserle savaşan babası Sadık Deniz'i toprağa verdi. Oyuncu, babasının ölümünün ardından Instagram hesabından taziye dileklerini paylaşan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti

Özcan Deniz'in geçen aylarda yaşadığı babalık sevinci, aynı hastanenin iki üst katında kanser tedavisi gören babası Sadık Deniz'in durumunun ağırlaşmasıyla burukluğa dönüşmüştü.

Haberin Devamı

Oyuncu 1 yıldır kanser tedavisi gören babası hayatını kaybetti. Sadık Deniz'in dün düzenlenen cenaze törenine yakın dostları katıldı. Özcan Deniz kendisine taziye dileklerini ileten Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

'RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR EDERİM'

Babasının ölümünün ardından bugün Instagram hesabından paylaşım yapan Özcan Deniz şunları söyledi:

"Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a cenazemize katılan tüm dostlara sosyal medya üzerinden taziyelerini ileten tüm sevenlerimize ve de arayan herkese teşekkür ediyorum. Baba olmak ve babamın üzerine toprak atmak! Bir erkeği büyüten iki güçlü duyguyu aynı zaman içinde yaşadım.

'DOĞUM VE ÖLÜM TÜM HAYATINIZI TAHMİN EDEMEYECEĞİNİZ KADAR ETKİLER'

Yaş ne olursa olsun,buna ne kadar hazır olursanız olun doğum ve ölüm yüzleştiğiniz an tüm hayatınızı tahmin edemeyeceğiniz kadar etkileyen iki fenomendir. Hele hele doğan çocuğunuz, ölen babanız ya da anneniz ise!.. Tüm hesaplar kapanır, yüreğinizde hapis bütün mahkumlara af çıkartırsınız. Ne ile yaşanır ne ile yaşanmaz daha net görürsünüz. İşte yaşadığım bunlar. Allah sevdiklerimizin kayıpları ile sınamasın hiç birimizi. Toprağın bol mekanın cennet olsun Baba. Eksik bıraktıklarımızı zamanı geldiğinde tamamlarız. Huzur içinde sonsuzluğun olsun."

Haberin Devamı

ÖZCAN DENİZ'İN PAYLAŞIMI: