Türkiye (Son Dakika) Babasını uyurken baltayla başına vururak öldürdü

Babasını uyurken baltayla başına vururak öldürdü

Paylaş
Babasını uyurken baltayla başına vururak öldürdü

Sakarya'nın Erenler ilçesinde babası Fehmi Çelik'i (43) evlerinde çekyatta uyurken baltayla başına vurarak öldürüp kaçan S.Ç. (16), cinayetten kısa bir süre sonra yakalandı. S.Ç. ifadesinde, babasının annesini aldattığını ve kendilerine kötü davrandığı için öldürdüğünü söyledi

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince cinayetten kısa süre sonra bir arkadaşının evinde polis ekiplerince yakalanan 16 yaşındaki S.Ç. yaşının küçük olması nedeniyle çocuk şubesi tarafından adliyeye sevk edildi. S.Ç., 3 kardeş olduklarını ve bir dağıtım şirketinde çalışan babasının evleriyle hiç ilgilenmediğini öne sürdü.

Haberin Devamı

S.Ç., gece babasının annesini dövdüğünü ardından boğazını sıktıktan sonra kardeşleriyle birlikte kendisini evden kovduğunu söyledi.

S.Ç., birkaç saat sonra eve geldiğini ve babasının kendisine hakaret ettiğini, yatağa uzandığı sırada bir anda ayağa kalkıp baltayla çekyatta yatan babasının başına vurduğunu ve babasının üzerine doğru geldiğinde bir kez daha vurduktan sonrasını hatırlamadığını söylediği ifade edildi.

Mahkemeye sevk edilen S.Ç. tutuklandı.

DHA